To je to što me zanima!

Rebinho opet briljira! Ibra mu asistirao, Rebić briljantno zabio

Zlatan Ibrahimović primio je loptu na nekih 18 metara od gola, uočio stasitog Hrvata, gurnuo mu loptu, a Ante Rebić je iz okreta zapucao i matirao protivničkog golmana
Vidi originalni članak

U 34. kolu talijanske Serie A Milan je na domaćem terenu dočekao Bolognu i utrpao petardu Bologni te slavio 5-1.

Poveli su 'rossoneri' u 10. minuti golom Alexisa Saelemaekersa, a 14 minuta kasnije na 2-0 povisio je Hakan Calhanoglu.

Takehiro Tomiyasu smanjio je na 2-1 u 44. minuti utakmice, a s tim se rezultatom otišlo i na predah.

U nastavku - ista priča. U 49. minuti na 3-1 povisuje Ismaël Bennacer. U 57. minuti napokon na scenu dolazi i naš dijamant - Rebinho! Zlatan Ibrahimović primio je loptu na nekih 18 metara od gola, uočio stasitog Hrvata, gurnuo mu loptu, a Ante Rebić je iz okreta zapucao i matirao protivničkog golmana! Ovaj nije imao šanse...

Fantastičnom Hrvatu ovo je 11. gol u Serie A ove sezone.

Ipak, nije tu bio kraj Bolognine agonije! Davide Calabria zabio je za 5-1 u sudačkoj nadoknadi!

Milan briljira pod trenerskom palicom Stefana Piolija u posljednje vrijeme, a iako su prve četiri momčadi daleko, dobra forma itekako bi im mogla pomoći u borbi s Romom i Napolijem za mjesta koja vode u Europsku ligu. Milan je sad šesti s bodom manje od Rimljana i tri boda više od Napuljana, no obje momčadi imaju utakmicu manje od 'rossonera'.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MaBla 19.07.2020.

    Činjenica je da se ekipa jako podigla dolaskom Zlatana.

  • 19.07.2020.

    Ante je baš unikat ,i kao osoba onako "lud" malo ,a kao igrač da i ne govorim,on i Ibro su mi baš nekako par(po psihi isto)

  • 19.07.2020.

    Fact: Pasalic bi bio jedan od glavnih igraca u postavi bilo koje balkanske zemlje, cak i u Argentini ili Brazilu bi prije dosao do prvih 11 nego li kod nas. Imamo najjaci vezni red na svijetu zadnjih par godina. Za Rebica je steta sto igra u propalom klubu poput Milana, a u realnosti je svaka momcad iz top 4 HNL-a jaca od njih (Dinamo, Osijek, Rijeka, Loksa, a mozda cak i Hajduk i Gorica). Nadam se da ga Milan nece otkupit i da ce se vratit u Eintracht ili neki jaci klub poput Atalante, Freiburga, Austrije Bec ili Leedsa, sve je bolje od propalog Milana. Ta momcad bez Rebica i Calhanoglua nazalost nebi igrala ni 2.HNL.

Komentiraj...
Vidi sve komentare