To je to što me zanima!

Red Bull se u Irskoj spasio golom 3 minute prije kraja

Austrijski Red Bull Salzburg pobijedio je irski Bohemians 1-0 golom Jezeka u 87. minuti. U trećem pretkolu Red Bull će igrati protiv Dinama
Vidi originalni članak

Red Bull Salzburg pobijedio je u Dublinu Bohemians na Dalymount Parku 1-0. Gol za prolaz u treće pretkolo Lige prvaka zabio je Ježek u 87. minuti utakmice. Gosti iz Austrije trebali su bilo kakvu pobjedu ili bilo koji remi veći od 1-1, dok je domaćina dalje vodilo i 0-0. I do samog kraja činilo se da će Bohemiansi u treće pretkolo. Domaćini su se odlično branili, napad Red Bulla izgledao je nemoćno i sve se činilo da će Dinamo u trećem pretkolu gostovati u Dublinu.
Gosti su do pobjede došli nakon katastrofalne pogreške braniča Bohemiansa Marka Rossitera kada jednu dugu i ne previše opasnu loptu 'u bunar' nije, kao što se očekivalo, jednostavno očistio ispred svog golmana. Umjesto toga Rossiter je odigrao ulogu drugog napadača Red Bulla i proslijedio loptu do Ježeka koji bez problema koristi poklon i zabija za utakmicu s Dinamom.
Modri će tako u prvoj utakmici 28. ili 29. srpnja u goste Red Bullu u Salzburg, a uzvrat će igrati na Maksimiru 4. ili 5. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • razorx 23.07.2009.

    dinamo burn...

  • boys 23.07.2009.

    dinamo prolazi dalje

  • Philly76 23.07.2009.

    taj red bull je previše uzvikana momčad, a uopće nisu tako jaki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare