To je to što me zanima!

Redknapp: Lovren? O tom dečku ne znam baš ništa...

Svaki od Hrvata koje sam trenirao poseban je na drugačiji način, kazao je menadžer Tottenhama. I jednom rečenicom pobio sve priče oko Lovrena...
Vidi originalni članak

Stalno smo na liniji s Tottenhamom, s njima imamo poseban odnos, rekao je Zdravko Mamić odgovarajući na pitanje o odlasku Dejana Lovrena iz Dinama.
- Ponude Lyona i Tottenhama bile su sjajne, ali odbili smo i jedne i druge - dodao je prvi čovjek Dinama.
A onda se oglasio Harry Redknapp i istinitost ovih tvrdnji doveo pod veliki upitnik.
- Lovren? Igra u Dinamu? Ne, nemam pojma, ništa o njemu ne znamm. Nikad ga nisam gledao - rekao je menadžer Tottenhama u razgovoru za hrvatski sportski dnevnik Sportplus.
U engleskim klubovima trener ima sve ovlasti u kupovini igrača, kao svjetsko čudo gledaju se situacije u kojima Uprava u svoj ruke preuzme odluku u nekom transferu. I zato je lako povjerovati kako je cijela priča o interesu Tottenhama za braniča Dinama poslužila samo za 'pumpanje' cijene.
Jer ako Redknapp, vjerojatno najbolja moguća opcija za hrvatskog izbornika kad jednoga dana Bilić ode, ne zna ništa o jednom hrvatskom igraču, sve verzije koje su se oko Lovrena pojavljivale posljednjih postaju krajnje upitne.
- Kroz godine sam naučio što mogu dobiti od hrvatskih igrača, svaki od njih poseban je na svoj način - izjavio je Redknapp, koji trenutno vodi Ćorluku, Modrića i Kranjčara, a u prošlosti je bio trener i Štimcu, Biliću, Šukeru... Ali jedan igrač posebno ga je impresionirao.
- Prosinečki! On je imao nešto posebno, njegov nogomet bio je božanstvenn. Takva tehnika rijetko se viđa, oplemenio je engleski nogomet. Svi Hrvati koje sam vodio bili su odlični, ali jedan je Robert Prosinečki - nezaustavljivo je Harry sipao komplimente u razgovoru za Sportplus.
- Prosinečki je nogometni genij, malo je takvih!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hrvatska 08.01.2010.

    a tottenhamovi navijači su jučer na forumima puno raspravljali o lovrenu...

  • njonjo 08.01.2010.

    Sad se vidi kako majmunjo tj. mamic laze cim zine, neko je ponudio lovu a mi nismo htjeli pristati. bullshit.

  • bosnia_80 08.01.2010.

    sreća je žutom što nije igrao u vrijeme današnjih \"mesara\"... karijera bi mu brzo završila, siguran sam u to 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare