To je to što me zanima!

Redknapp: Modriću treba dati novi podebljani ugovor

Menadžer Tottenhama ne želi ni pomisliti da bi njegov miljenik Modrić mogao napustiti London. Zato traži vlasnike kluba da mu poboljšaju ugovor
Vidi originalni članak

Priče o prelasku Luke Modrića u redove Manchester Uniteda digle su tlak nervoznome menadžeru Tottenhama Harryju Redknappu. Oštro je odbrusio Alexu Fergusonu i rekao mu da ne razmišlja o puštanju svoga najboljeg igrača na Old Trafford. Redknapp želi da Modrić odradi svoj ugovor do kraja odnosno 2014. godine, ali je otišao i korak dalje.
- Da sam ja vlasnik kluba, danas bi Modriću dao još bolji ugovor i još ga čvršće vezao uz Tottenham. Nikako ne želim da taj nogometaš ode iz kluba jer je on genijalan nogometaš kojeg se ne smijemo ni za što lišiti. Zatražit ću od vlasnika Daniela Levyja da mu podeblja ugovor. Moramo zaštititi Modrića od Manchester Uniteda i sličnih - rekao je odlučno Redknapp.
Modrić se spominjao u kombinacijama s Manchester Unitedom, koji bi ga doveo za 11,5 milijuna eura uz prelazak Carricka u redove Spursa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WebSuperman 26.08.2009.

    siljota i ja bih htio gledat tekme online...objasniš mi kako? dam ti mail ako hoćeš pa mi pojasni

  • Siljota 26.08.2009.

    Točno to, zakaj onda svaku tekmu dobije odlične ocjene? Pratim ratingse naših igrača i to na više engleskih portala, i svugdje dobije visoke ocjene, i lijepe komentare. Gledam tekme preko neta pa znam kaj vidim. A ti Clansman, ja neznam gdje ti gledaš Modrića da pišeš takve idiotarije. To kaj na naslovnici od 24 sata pročitaš, i pogledaš ga kad u repki igra i sad misliš da sve znaš.

  • 26.08.2009.

    Cuvaj guzu Modrić čudan je meni taj tvoj trener šta samo o tebi priča

Komentiraj...
Vidi sve komentare