To je to što me zanima!

Redknapp: Ne trebaju nam pojačanja, momčad je sjajna

Trener Tottenhama Harry Redknapp uvjeren je kako njegovoj momčadi u zimskom prijelaznom roku ne trebaju nova pojačanja jer već ima sjajne igrače u sastavu
Vidi originalni članak

Tek će se uzburkati nogometni duhovi oko siječanjskog prijelaznog roka, a trener Tottenhama Harry Redknapp je ponovio ono što je govorio prije nekoliko dana.

- Imamo sjajnu momčad i namjeravam da takva ostane i nakon siječnja. Modrić i Bale? Stalno se priča o njima i sasvim mi je normalno da ih se seli u neke klubove. Jednom se zavrti priča o Luki Modriću, pa se vrti i vrti i vrti. Potom to postane dosadano, pa se krene s Garethom Baleom. No, oni ostaju, oni su vođe jakog Tottenhama na travnjaku.

Redknapp je govorio i o pojačanjima.

- Zapravo nemamo potrebe za određenim pojačanjima. Naravno, pravu ekstra-klasu bi kupili, igrača koji bi donio boljitak mom sastavu. No, do takvog imena ćemo teško doći idućih tjedana, pa zato mogu reći da vjerojatno ostajemo isti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • elf parovi 02.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • manolo123 02.01.2012.

    Bore najedi se pure i ajde spavat i zakucaj si poster od modrica,van de varta i bale na zid. Kavi rubin o cemu pricas, saloniki ih dere u londonu

  • manolo123 02.01.2012.

    ovo je preslo u dosadu sa ovim tottenhamom,bilo bi dobro ta prodaju modrica onda nas nebi vise maltretirali i niti jedan portal nebi spominja vise taj tottanham. uostalom vidjelo se u ligi uefa kolko su sjajni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare