To je to što me zanima!

Redknapp: Nisam vidio gori start od onog na Luki Modriću

Nemam ništa protiv Leeja Cattermolea. No, ove je sezone već isključen dva puta. Trebao je biti barem još jedanput, rekao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp
Vidi originalni članak

U svojoj kolumni za londonski tabloid The Sun trener nogometaša Tottenhama ponovno se dotaknuo divljačkog uklizavanja Sunderlandova Leeja Cattermolea nad Lukom Modrićem.

"Nikad u životu nisam vidio tako grozan prekršaj", napisao je Redknapp prisjetivši se utakmice Tottenhama protiv Sunderlanda na White Hart Laneu u utorak:

"Nema nikakve sumnje da je Luka mogao završiti s ozbiljnom ozljedom. Srećom pa je vidio što se događa te time uspio izbjeći najgore podigavši stajnu nogu."

"Bio je to identičan start onome Stokeova Ryana Shawcrossa nad Aaron Ramseyjem iz Arsenala prošle sezone. Jedina je razlika u tome što je Ramsey završio s prijelomom, a Modrić se podigao i nastavio igrati. Shawcross je odmah dobio crveni, a Cattermole tek žuti karton."

"Nemam ništa protiv Cattermolea. Dečko je pristojan igrač koji je praktički nezamjenjiv u Sunderlandu. No, ove je sezone već isključen dva puta. Trebao je biti barem još jedanput", zaključio je trener Tottenhama. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • wingz 13.11.2010.

    e pa nek ovaj redknapp pocne pratit i ostale sportove tipa rukomet, košarka, vaterpolo etc..

  • head1100 13.11.2010.

    e moj dezbezvez igraci prve klase su bili u Francuskoj kada smo osvojili trece mijesto mislim da ti nemoram nista vise pisati.Nas taj uspjeh drzi u top 10 ponajvise ..Ocito je da danasnja repka trenutno nije u stanju tako igrati sto neznaci da nece u bliskoj ili dalekoj buducnosti,Obozavam sve sta je Hrvatsko ,sport,glazba,sve...time sta kazem da nasi igraci nisu top klasa neznaci da ih nevolim ali to niti nece i nemoze njih uciniti boljim niti losijim.I htjeo bi reci da me nisi dobro svatio jer nisam niti u jednom trenutku spomenuo da se trebaju lomiti noge nego da u svemu postoji rizik

  • dezbezvez 12.11.2010.

    Kao prvo nogomet nije ragbi niti je boks.Nogomet je nogomet.Slomit nos i slomiti tibiju i fibulu sa vanjskim prijelomom nije i ne moze biti isto.Bas zbog ovakvih komentara i misljenja da su hrvatski igraci prosjecni mozda nikada necemo nista znacajno napraviti u nogometu.Najtuznije je sto modric nije umisljen niti je bahat i licemjeran.On je skroman decko kojemu je nogomet sve.Ali opet ponavljam.Hrvati uvijek poznati po omalovazavanju po vlastitima.Nisu bili prosjecni igraci na euru 2008?Svi su poceli srati po njima kad se nisu plasirali na svjetsko a nitko nije ni spomenuo kako su nam se najbitniji igraci ozlijedili prije one utakmice sa ukrajinom i nitko ni da bi rekao kako je malo cudno da je Engleska repka nakon maksimalnog ucinka u nasoj skupini igrala sa ukrajinom u gostima , a ta je utakmica slucajno znacila nas odlazak u dodatne kvalifikacije.To se dan danas zna da je to osveta engleske nama.Oni su to mogli dobiti i poslat nas u dodatne kvalifikacije.A nitko nebi spomenuo da hrvatska od utakmice sa engleskom prosle godine nije izgubila nijednu utakmicu niti da smo 9 nogometna sila u svijetu a igraci nam uopce ne igraju u velikim klubovima dok englezi svi igraju u nogometnim gigantima , a sta su oni napravili na svjetskom prvenstvu.E pa sramotno je nazvat nase decke prosjecnima.Ti tzv PROSJECNI igraci nas drze u top 10 na fifinoj ljestvici.Iz moje perspektive to su Heroji jer su svi izjavili da im nije nikakav novac bitan kada se igra za hrvatsku repku jer je to svetinja.Trebamo biti ponosni na njih a ne ih omalovazavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare