To je to što me zanima!

Redknapp: Predsjednik mi je jučer zajamčio ostanak Luke!

Modrić nije na prodaju i točka. Jučer mi je predsjednik rekao da Luka neće otići i da je to za njega kraj priče, mora se usredotočiti na igru u našem klubu, jasan je Harry
Vidi originalni članak

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp u srijedu je engleskim novinarima decidirano poručio kako prodaja hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u Chelsea ne dolazi u obzir...

Prema navodima engleskih medija, Chelsea je Tottenhamu poslao i treću ponudu za Modrića, vrijednu 30 milijuna funti. Tottenham je odbio i tu ponudu, kao i one dvije prethodne, teške 22 i 27 milijuna funti.

Redknapp se u utorak sastao s predjednikom kluba Danielom Levyjem, kako bi razgovarali o Modrićevoj budućnosti. Levy mu je ponovio ono što govori cijelog ljeta – prodaja Modrića ne dolazi u obzir!

- Modrić nije na prodaju i točka. Jučer mi je predsjednik rekao da Luka neće otići i da je to za njega kraj priče. Prema tome, Luka se sada mora usredotočiti na igru u našem klubu. Treba mi na igralištu – jasan je Redknapp.

Telegraph javlja da Modrić u srijedu ujutro nije trenirao sa suigračima. Svejedno bi mogao zaigrati za Tottenham već u četvrtak, u uzvratnoj utakmici play-offa za Europa ligu protiv škotskog Heartsa. Tottenham je praktički već izborio daljnji plasman, jer je dobio prvu utakmicu u gostima s 5-0.

- Hoće li Modrić zaigrati u četvrtak? Moguće da hoće. Vidjet ćemo još kakvo je stanje njegove ozljede mišića. Svakako ga želim imati spremnog u momčadi za vikend i utakmicu protiv Manchester Cityja.

Ukoliko Modrić doista nastupi za ''spurse'' protiv Heartsa, izgubio bi pravo nastupa za Chelsea u Ligi prvaka do veljače sljedeće godine, kada bi ipak prešao na Stamford Bridge...

- Mi s time nemamo nikakve veze, jer mi ne igramo Ligu prvaka. Briga nas za druge. Luka je naš igrač, mi ga volimo, velik je nogometaš i trebamo ga u momčadi. On mora prihvatiti situaciju kakva jest. Siguran sam da i hoće – zaključio je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • soccer_king 25.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • majstorrrrrr 25.08.2011.

    taj Levyjem se fura na maminja ,,al nije jos maminju ni do koljena :D

  • sinki69 25.08.2011.

    trakavica se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare