To je to što me zanima!

Regija uz Kauboje: 'Danski suci su olakšali Nijemcima pobjedu'

U njemačkim medijima, očekivano, nitko ne obraća pažnju na suđenje, Bild slavi sjajnog Wiedea koji je odigrao izvanrednu utakmicu te nas bušio s vanjske pozicije, dok ostali mediji pišu o ozljedi Strobela...
Vidi originalni članak

Užasne sudačke odluke danskog sudačkog para gurnule su Njemačku prema pobjedi protiv Hrvatske. Kauboji su se tim porazom oprostili od borbe za medalju, a Lino Červar nije mogao vjerovati što je vidio svojim očima te je sasuo paljbu po sucima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se svjetski mediji nisu previše zamarali s pogreškama na račun Hrvatske i bavili su se samo sa svojim reprezentacijama, mediji s naših prostora stali su uz Kauboje.

Tako je Mondo uz naslov "Danci su znali tko je domaćin - Hrvati bez polufinala" priznao nepravdu. - Martin Gjeding i Mads Hansen gotovo da su 58 minuta sudili bez greške, a onda, kada se lomilo oko pobjednika, dosudili su krajnje sporno probijanje Igora Karačića poslije teatralnog pada Janika Kolbachera.

Renomirani regionalni portal specijaliziran za rukomet Balkan Handball također je stao uz Hrvatsku uz naslov "Viša sila presudila Hrvatskoj, Francuska i Njemačka u polufinalu". 

U njemačkim medijima, očekivano, nitko ne obraća pažnju na suđenje, Bild slavi sjajnog Wiedea koji je odigrao izvanrednu utakmicu te nas bušio s vanjske pozicije, dok ostali mediji pišu o ozljedi njihovog organizatora igra Martina Strobela.

Pobjeda Njemačke nad Hrvatskom pomogla je i Španjolcima koji su blizu Olimpijskih igara, a time se i bavi španjolska Marca koja je analizirala šanse svoje reprezentacije te nisu ni spomenuli detalje koji su odlučili utakmicu.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Sokol ga nije volio 30.01.2019.

    Zašto više Hrvatsku trpate u te nekakve "regije" iz toga zla smo izašli devetesetih godina

  • 22.01.2019.

    Ne treba se vadit na sudjenje...nego na igru protiv brazila!!

  • ivankapas 22.01.2019.

    Kako bi bilo da nas ta ,,Regija "ne pomaze i ne sazaljeva i da nas ti ,, Regionalci" puste na miru i da se ne brinu o Hrvatma, vec nek se staraju za svoju ,, Regiju". Uostalom na koga se misli i tko se sakriva iza imena ,,Regija". Dobar dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare