To je to što me zanima!

Reicheltu najprestižniji spust sezone, Zrnčić-Dim predzadnji

U cilj ulazite u bolovima, a zbog napora pred ciljem skoro izgubite svijest, opisao je Bode Miller, koji je u posljednji čas otkazao nastup. Pobijedio je Hannes Reichelt...
Vidi originalni članak

U Wengenu, na najprestižnijem i najtežem spustu sezone Svjetskog kupa, usto i najstarijoj skijaškoj utrci na svijetu, pobijedio je Austrijanac Hannes Reichelt ispred domaćih skijaša Beata Feuza (+0,12) i Carla Janke (+0,14).

Jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim završio je na pretposljednjem, 45. mjestu (+5,26). Spust dug 4455 metara vozio se za nešto više od dvije i pol minute, što je za gotovo pola minute duže nego Streif u Kitzbühelu, koji je na rasporedu sljedeće subote.

Posjet je bio rekordan, u mjestu od 1200 stanovnika bilo je 32 tisuće gledatelja , a čak osam spustaša palo je na izuzetno zahtjevnoj stazi.

- U cilj ulazite u bolovima , a zbog napora pred ciljem skoro izgubite svijest - opisao je Bode Miller , koji je u posljednji čas otkazao nastup.

Amerikanka Lindsey Vonn izjednačila je na spustu u Cortini d'Ampezzo 30 godina star rekord Annemarie Moser-Pröll , sad obje imaju po 62 pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Rato 18.01.2015.

    Znaci samo se racunaju Janicine zlatne medalje. Dajte molim vas! Ivica je takoder sjajan skijas i sportas, jedan od malobrojnih koji s 34 i vise nastupa u svjetskom kupu. Naprosto se cudim nekim komentarima. WENGEN=IVICA

  • ilija torres sivonjic 18.01.2015.

    natko jos uvijek zivi na drzavnoj sisi, a mala sasa priprema kofere za odlazak u dezelu...uzas

  • mangart 18.01.2015.

    Vonnova izjednačila rekord star 30 godina i vi se to udostojili spomenut u čak dva reda. Krasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare