To je to što me zanima!

Reja: Nije normalno što su mi neki pokušali napraviti

Trener Hajduka Edy Reja prije treninga samo je kratko navratio u novinarski salon na Poljudu te je iskazao razočaranje onim što je čitao ovih dana
Vidi originalni članak

Nakon trodnevne stanke, obilježene špekulacijama o rastanku Hajduka sa trenerom Edoardom Rejom, 'bijeli' su se vratili redovitim obavezama. Podrška uprave treneru malo je primirila duhove, tako da se Poljud opet vratilo u uobičajenu kolotečinu. Treniraju svi osim šestorke koja je u reprezentativnom programu (Subašić, Ibričić, Pandža, Maloča, Oremuš, Ljubičić), a po posebnom programu vježbaju tek Toni Pezo i Mladen Pelaić, koji se nakon lomova noge vraća nogometu.
Uoči  početka jutarnjeg vježbanja u novinarski je salon nakratko navratio i sam Reja, prvenstveno kako bi iskazao razočaranje onim što je mogao pročitati u proteklih nekoliko dana.
- Znam da nisu svi pisali neistine, ali nije normalno ono što su neki pokušali napraviti - rekao je i hladno odmahnuo rukom.
Nije sjeo na uobičajenu jutarnju kavicu, no čini se da nije bio ni pretjerano ljut jer je na slične napise i podvale navikao u 30 godina bavljenja trenerskim poslom u Italiji. Novinarski salon napustio je sa smješkom u društvu glasnogovornika Nikice Vukašina, a s obzirom da je dan ranije izjavio kako ga ne smjenjuju ni klub ni navijači, nego pojedini novinari, očito je trener Hajduka siguran u svoju čvrstu poziciju na klupi. Pogotovo nakon očitovanja predsjednika Svaguše koji mu je u ime uprave kluba iskazao podršku. Talijanski stručnjak inače je jako dobro upućen u pisanje hrvatskog tiska. Tekstove mu uglavnom prevodi 'team manadžer' Krešimir Mikulandra, no ponekad i sam na internetu pročita što se sve piše o Hajduku. Premda mu je 64. na leđima Reja je informatički pismen, tako da je na računalu instalirao i program za prevođenje s hrvatskog na talijanski pa samostalno prevodi i dijelove tekstova koje ne razumije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • badro delgado 12.11.2009.

    jeste li sad nesretni vi polupismeni novinarčići što ga niste uspjeli smjeniti?!

  • casio 12.11.2009.

    Koji je to Balkan. Trenara traže nek isvjetski klubovi za koje je Hajduk dječiji vrtić,a pljuje se po njemu. Toga ima samo kod nas.

  • WebSuperman 12.11.2009.

    pa zar ti reja nisi znao da si ti pismeniji od 99% hrvatskih novinara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare