To je to što me zanima!

Reja žali Vejića: Trenirat će s Buljatom i Jertecom...

Nakon što je izostavljen s popisa putnika za pripreme, Vejić će se trenirati s Jertecom i Buljatom. Danas se očekuju novi rezovi ugovora
Vidi originalni članak

Do puta na španjolske pripreme ostao je samo jedan dan, no to ne spriječava Upravu Hajduka da se pobrine o financijskim rezovima. U petak s popisa putnika za Španjolsku izostavljen je Hrvoje Vejić koji nije pristao na smanjenje ugovora za 30 posto. Trener Edoardo Reja nije bio oduševljen razvojem situacije, no njegove su ruke vezane.
- Neću ulaziti u takve polemike, u 30 godina rada, nisam nikad polemizirao s Upravom, moje je da radim na terenu. Žao mi je Vejića, ali u takve stvari ne mogu ulaziti. Želim imati harmoniju na treninzima i u ekipi - rekao je Reja koji ne odbacuje mogućnost nkadnog priključivanja Vejića momčadi:
- To ne znači da Vejić, ako se ne dogovori s Upravom u 20 dana, da se ne može priključiti momčadi nakon povratka iz Španjolske.
Danas se nastavljaju pregovori s Cernatom i braćom Sharbini u vezi smanjenja ugovora. Reja ipak nije uplašen da će mu otpasti još neko ime sa spiska za Španjolsku.
- Nadam se da neće biti više promjena, a Vejić za našeg boravka u Španjolskoj može raditi sa Buljatom i Jertecom.
Reja će se također naći s Upravom odkoje očekuje da mu kaže tko će zamjeniti Vejića.
Na pripeme ide 26 igrača: 22 igrača, dva golmana te dva dodatna igrača ako se netko ozlijedi. Među njima nalaze se sporni Novak i Zulim.
Reja je rekao da mu Uprava procjeni spomenuti dvoac. Naglašava da mu ih nije procijenio Goran Vučević.
Zbog opće situacije u klubu i neizvjesnosti oko ostanka igrača, danas se očekuje obraćanje javnosti predsjednika Hajduka Joška Svaguše.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • van_persie 16.01.2010.

    jeste vi u Hajduku smiješni, više ne znate ni tko valja ni tko ne...najbolje prodajte što možete, drugima kupite lizalice da se ne naljutite i fino čekajte bolja vremena :))

  • torcida-1950- 16.01.2010.

    jedini igrači šta valjaju su vam Vejić,Ibričić,Andrić,Oremuš.. UPRAVA ODLAZI !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare