To je to što me zanima!

Rennes u rasulu: Izgubili 8. put u zadnjih 9 utakmica

Poraz od Caena osmi je Rennesov od 28. 10., kada su zadnji put nekoga dobili. U zadnjih devet utakmica zabili su dva gola, a primili čak 19
Vidi originalni članak

Da nije nemoguće pobijediti Rennes na njihovom terenu u subotu je dokazao slabašni Caen. Dobar pokazatelj Dinamu, ako Caen može slavit 2-1, mogu valjda i Modri, recimo 3-1... Uostalom, taj Caen, do ovog kola osma momčad francuskog prvenstva (Rennes je u ovu utakmicu ušao kao deseti), vodio je 2-0 do tri minute prije kraja.
Vodstvo je gostima donio Deroin nakon sat vremena igre. Za 1-0 zabio je iz penala. Petnaest minuta kasnije bilo je i 2-0, nakon što je mrežu Rennesa zatresao Eluchans. Počasni gol za Rennes zabio je Mickael Pagis u 87. minuti... Atmosfera u Dinamu pet dana prije dvoboja s Francuzima nije sjajna, ali ovaj Rennes izgleda kao da ne može dobiti nikoga. A izgubiti od svakoga, i to dva razlike, valjda može. Ovaj poraz im je šesti zaredom u prvenstvu, a gol Pagisa je prvi u tih šest utakmica. Krenemo li dalje, doći ćemo do još poraznijih podataka. Posljednju utakmicu na svom terenu Rennes je dobio 20. listopada! Tada je s 3-0 'pao' Lens, a 28. listopada je datum njihove posljednje pobjede uopće! U gostima su dobili Lens 2-1 i od tada nisu pobijedili baš nikoga. Odigrali su devet utakmica u prvenstvu i Ligi Uefe, pri čemu su doživjeli osam poraza i izvukli bod protiv Branna. U gotovo dva mjeseca doživljavaju same katastrofe, o čemu svjedoči još jedan podatak - u tih devet utakmica imaju gol razliku 2-19! Do posljednjeg poraza od Caena 1-17... Čini se da Dinamo u utakmici odluke nije mogao poželjeti boljeg protivnika, ali Rennes ipak stiže iz Lige petice. Što znači da će Modrima i dalje trebati čudo da bi prošli dalje.
U ostalim utakmicama 18. kola nekoliko je zanimljivih rezultata. Lyon je doma ostao na nuli s Niceom, PSG doma izgubio od Toulousea, a Monaco bez ozlijeđenog Leke dobio Lens.

Francuska, 18. kolo: PSG - Toulouse 1-2, Lyon - Nice 0-0, Le Mans - Lorient 0-0, Lille - Saint-Etienne 3-0, Metz - Sochaux 1-2, Monaco - Lens 2-0, Rennes - Caen 1-2, Valenciennes - Auxarre 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 15.12.2007.

    bit ce oni spremni za Dinamo ne sumnjam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare