To je to što me zanima!

Repeša kao Vujović: Okrenuo je -25 u ludih 10 min. utakmice

U utakmici Eurolige EA7 Emporio Armanija i turske Darušafake pobijedili su Talijani 89-87 iako su imali u jednom trenutku i 25 koševa zaostatka. 'Vujin sindrom' tako je zahvatio i Repešine košarkaše
Vidi originalni članak

'Vujin sindrom' koji uzrokuje preokrete zahvatio je i košarkaše talijanskog Emporio Armanija, momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša.

U utakmici Eurolige EA7 Emporio Armanija i turske Darušafake pobijedili su Talijani 89-87 iako su pet minuta prije kraja treće četvrtine imali golem zaostatak.

VIDEO

Turci su imali sredinom treće četvrtine 68-43 i činilo se da Repešinim pulenima nema spasa, no onda je uslijedio šokantan preokret.

Do kraja treće četvrtine momčad Emporio stiže na -12, a u prvih pet minuta zadnje četvrtine izjednačuju na 78-78. Minutu i pol prije kraja Repešini i vode i pobjeđuju potvrđuju u završnici.

Naš Kruno Simon zabio je 15 koševa uz šest skokova i četiri asistencije. Kod turske momčadi najbolji je bio Brad Wanamaker uz 20 koševa i šest asistencija, a fantastičan je bio i bivši centar Cibone Ante Žižić koji je zabio 17 koševa i imao osam skokova u 25 minuta na parketu.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ZaGabria_1 03.02.2017.

    nit je okrenuo repeša niti vujović,okrenuli su njihovi igrači...

  • f14 03.02.2017.

    Žižić sa 17 poena i 8 skokova nije vrijedan spomena? Da ne spominjem da ga je genijalac Blatt vadio u zadnjoj četvrtini dok je Milano bio u naletu i onda ga vratio minutu i pol do kraja, prekasno naravno, ali bitno da Clyburn baca cigle bezbrižno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare