To je to što me zanima!

Repeša za anale! Pa nije vam ovo privatni party, je*o vas...

Hrvatski trener trenutačno vodi podgoričku Budućnost, a u utakmici protiv Zadra na minuti predaha je predstavio svima novi reprertoar svojih izjava. Njegovi time outovi jednostavno su poezija...
Vidi originalni članak

Jasmin Repeša jedan je od košarkaških stručnjaka koje jednostavno volite. Njegove minute predaha ušle su u povijest, legendarne izjave "dej ar in bonus" su debelo zapisane u knjižicama svih košarkaških zaljubljenika. 

Hrvatski trener trenutačno vodi podgoričku Budućnost, a u utakmici protiv Zadra (75-69) na minuti predaha je predstavio svima novi repertoar svojih izjava.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

- Jel znate da su oni u bonusu? Hoću tranzišn šat in d bonus. Idite na liniju bacanja. Ovo nije privatni party, je*o vas ***. Želim od vas disciplinu. Igrajte agresivno, čvrsto, u bonusu su. Hoću pasivni pas i ekstra pas - vikao je svojim prepoznatljivim glasom Repeša dok su ga igrači u čudu gledali.

Njegovi savjeti jednostavno su postali poezija. Da u bilo koje doba noći probudite nekog košarkaškog fanatika, a on će vam bez problema izrecitirati cijeli Jasminov time out.

Bilo je to u trenucima dok se njegova momčad mučila protiv Zadra pred kraj treće četvrtine. No, poslije ovog time outa njegovi igrači su živnuli, okrenuli i pobijedili žilave Zadrane. A kako i ne bi živnuli, inače bi im bilo veselo na treningu da nisu iskoristili bonus...

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • provokator_ 05.03.2019.

    al voli psovat boga više nego se to može čuti na domjencima najrvackije stranke

  • Ivica Kičmanović U Dehidraturi 05.03.2019.

    Vi ar tejking šats from najn metars j*bote

  • 05.03.2019.

    Da je on bio izbornik promaršili bi kroz kvalifikacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare