To je to što me zanima!

Repeša razočaran: Žao mi je što sam se rodio na Balkanu

Zbog tog balkanskog mentaliteta mi smo i ranije patili u ovakvim utakmicama. I drugi treneri su to morali prolaziti, rekao je izbornik posebno ljut na mlak pristup
Vidi originalni članak

Iznenađujući poraz od Senegala uveo je nemir u hrvatsku košarkašku reprezentaciju koja je s velikim očekivanjima ispraćena na Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj. Izabranici Jasmina Repeše su nakon tijesne pobjede protiv Filipina te dobre igre i slavlja protiv Argentine poraženi od Senegala 75-77. 

- Treba priznati da je Senegal potpuno zaslužio pobjedu. Svaki put kada bi im se približili, oni bi iskontrolirali utakmicu - rekao je Repeša te nastavio:

- Možda će vam zvučati ludo i žao mi je što to moram reći, ali ako bih mogao birati, nikada se ne bi rodio na Balkanu. Zbog tog balkanskog mentaliteta mi smo i ranije patili u ovakvim utakmicama. I drugi treneri su to morali prolaziti - rekao je hrvatski izbornik posebno ljut na mlak pristup igrača:

Tko se igra s vatrom, prije ili kasnije se opeče

- Jednostavno je nedopustivo da u prvoj četvrtini gdje patimo zbog njihovog napadačkog skoka napravimo samo dva prekršaja. Tko se igra s vatrom, prije ili kasnije se opeče - otkrio je Repeša no ipak zadržao optimizam:

- Ovime smo si otežali život, ali i dalje ovisimo sami o sebi. Vjerujem da možemo daleko - poručio je hrvatski izbornik. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • FranGunjača 02.09.2014.

    Dobar igrač

  • wanderer8 02.09.2014.

    Podcjenjivanje protivnika i naš mentalitet su krivi za sve neuspjehe koje mi doživljavamo u svim sportovima!

  • KarloVrančić 02.09.2014.

    Odmah se moglo naslutiti da cemo izgubiti od senegala, nitko o njima nije ni pricao, kao da se podrazumijeva da cemo ih dobit... Ono sa senegolom cemo lako to ni ne racunam vazno je dobit grcku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare