To je to što me zanima!

Repovi derbija: Dinamu 10.000, a Hajduku 100.000 kuna kazne

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević za prekinuti derbi na Maksimiru kaznio je Hajduk sa 100.000, Dinamo s 10.000, a Marina Brbića sa četiri tisuće kuna...
Vidi originalni članak

Konačno je stavljena točka na prošlo nogometno prvenstvo. Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević izrekao je kazne za prekinuti derbi u Maksimiru između Dinama i Hajduka. 'Bili' su kažnjeni sa 100.000 kuna, Dinamo s 10.000, Marin Brbić s 4000 kuna, a zbog neprimjerene izjave o Lokomotivi kao Dinamovoj 'filijali' ukorom je kažnjen i nogometaš Splita Mate Bilić.

- Išao sam s blažim kaznama, nisam želio da se kazne iz prošlog prenose u sljedeće prvenstvo - kazao je Vlajčević.

No, događanja iz prošlog prvenstva sasvim sigurno će se prelijevati i u sljedeće, jer je potpuno nejasno zbog čega se neke utakmice prekidaju zbog istih stvari, dok druge budu odigrane do kraja. Sudac Ivan Bebek prekinuo je derbi zbog 'homofobnih i rasističkih povika s tribina', dok primjerice utakmicu Cibalia - Slaven Belupo zbog istih povika nije prekinuo.

Nije prekinuto ni finale Kupa između Rijeke i Dinama, a slični pa i gori povici mogli su se čuti i na utakmici Hrvatske i Malija u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cybercro 11.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • samobekrija 11.06.2014.

    Kada su isti kriteriji za sve zašto nije prekinuta utakmica u Rijeci na finalu kupa,samo zato što to Maminju i njegovim ulizicama tako odgovara kažnjava se jedan klub.

  • micek 23 11.06.2014.

    Sramota od saveza,sad je tu i pijun od Mamića ,Davor Šuker,i zajedno se iskaljuju na Hajduku koji je ionako financijski u banani.Ovo nikako nije fer,zašto policija nije ispraznila gledalište koje je to skandiralo,????

Komentiraj...
Vidi sve komentare