To je to što me zanima!

Reprezentacija je otputovala: Uživat ćemo protiv Portugala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uživat ćemo u utakmici protiv Portugala. 'Pravi' su protivnik, ali trebamo pobijediti jer ćemo lakše otići na odmor, ako sezonu završimo slavljem, rekao je Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je jutros za Ženevu, u kojoj će u ponedjeljak u 19.30 sati odigrati prijateljsku utakmicu protiv Portugala. 

Na zagrebački aerodrom došli su oko 9.15, 45 minuta prije polijetanja, još pomalo pospani. Neki su bili na Lovrenovoj, a neki na Tomečakovoj svadbi.

- Nisam tužan, koliko sam ljut što nismo odigrali kako smo se dogovorili, izgubili smo utakmicu koju nismo smjeli. Moramo se pripremiti da pobijedimo sve ostale dvoboje do kraja kvalifikacija - rekao je Ivan Rakitić, koji ne može prežaliti šokantan poraz od Škotske.

Sutra će s druge strane stajati Cristiano Ronaldo, Moutinho, Coentrao, Meireles i ekipa.

- Uživat ćemo u toj utakmici. 'Pravi' su protivnik, ali trebamo pobijediti jer ćemo lakše otići na odmor, ako sezonu završimo slavljem - zaključio je Raketa.

Nisu svi bili pričljivi kao Ivan, Sammir je ponovno bio neraspoložen pa nije htio davati izjave.

- Dečki su se dizali iz teških situacija, kao i ja, imamo iskustva, moramo zajednički reagirati - rekao je izbornik Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Grobus 10.06.2013.

    Kada pobijeđujemo svi ih hvalite , kad izgubimo jednu utakmicu svi ih podrugivate.Oni će sutra odigrati najbolje što znaju protiv Portugalaca i neće otići posramljena obraza.

  • DamirBrandić 10.06.2013.

    a u videu ovaj kaže otputovat će reprezentacija Hrvatske u Ženevu gdje će igrati prijateljsku utakmicu protiv Švicarske hahhaha :D

  • Kakma 09.06.2013.

    Mozda ce cak dobro igrati,jer nije vazna utakmica.kad je u pitanju nesto vazno onda uvijek upropaste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare