To je to što me zanima!

Reprezentacije dijele 301 mil. €: Samo za nastup dobit će osam

Samo za nastup na Euru svaki savez će dobiti osam milijuna eura. Svaki osvojeni bod vrijedi 500 tisuća, dok pobjeda vrijedi milijun eura. Nagrada za osvajanje EP-a je osam milijuna eura
Vidi originalni članak

Po prvi put u povijesti 24 reprezentacije nastupat će na Europskom prvenstvu, koje će se održati u Francuskoj. Kako se broj reprezentacija povećao, tako se povećao i nagradni fond Eura.

Reprezentacije će podijeliti ukupno 301 milijun eura što je rekord na Europskim prvenstvima. Taj iznos je 35 posto veći u odonsu na posljednji EP u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine, piše francuski L'Equipe. 

Samo za nastup na Euru svaki savez će dobiti osam milijuna eura. Svaki osvojeni bod vrijedi 500 tisuća, dok pobjeda vrijedi milijun eura. Nagrada za plasman u osminu finala je milijun i pol, u četvrtfinale dva i pol, a u polufinale četiri milijuna eura. 

Osvajač Europskog prvenstva dobit će dodatnih osam milijuna, a drugoplasirani tri.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dinamoBBB 31.05.2016.

    ako par puta pobjede nece biti problema za kazne😂😂😉

  • 30.05.2016.

    -------------Kramaric-------- Perisic--------------------Coric ---------Rakitic-----Modric---- ------------Brozovic----------- Vrsaljko---Corluka---Vida--Srna ---------------Subasic---------- Evo pobjednicke postave, 4-5-1 sa jednom spicom Kramaricem, Perisic i Coric kao poluspice lijevo i desno, te Brozovicem kao defanzivnim veznim. Vrsaljko na ljevog beka umjesto panja Strinica. Mislim da on to moze jako dobro odradit. Idemo najmanje do cetvrtfinala

  • croaticum 30.05.2016.

    Zabrana,@ Kako ne ide u titovicke glave da je fifa iznad politike, da politika u Športu nema sta traziti. Daj pojasni nam TKO bi to trebao znati? Ti, ja ili moguce jovanovic. Cudno razmisljanje, dobro je da nisi dosao sa onom kardeljevom o "ODUMIRANJU" fife, bas svasta. Balkan je bogat razlicitim bojama, ali i cudnim pogledima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare