To je to što me zanima!

Repriza Europske lige: Hajduk protiv Dinamo B. na televiziji

Hajduk protiv Dinama iz Bukurešta igra u petak. Treću prijateljsku utakmicu na pripremama u Turskoj navijači Hajduka moći će pratiti izravno na Sportklubu...
Vidi originalni članak

Hajduk u petak igra treću prijateljsku utakmicu na pripremama u Antalyji. Nakon remija s bečkom Austrijom i pobjede nad Obolonom iz Kieva, protivnik Splićana je ¨stari znanac¨, Dinamo iz Bukurešta, kojeg je Hajduk pobijedio prošloga ljeta, na putu prema Europskoj ligi. 

Utakmicu će u 17.00 sati izravno prenositi Sport klub, pa će se navijači Hajduka moći i osobno uvjeriti u kakvoj formi njihovi ljubimci dočekuju nastavak prvenstva.  

Izrael i Palestina

To je kao da pokušavate spojiti Izrael i Palestinu – kazao je Vaha prije nekoliko dana o prijateljstvu Dinama i Hajduka.

No nekoliko dana kasnije približio ih je Fredi Fiorentini. Organizirao je seminar za trenere, a gosti su bili Halilhodžić i Goran Vučević.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Huligan 04.02.2011.

    ma dubrad uopce ne prenose na sportklub!!!!

  • real_madrid 04.02.2011.

    Valjda se zove Dinamo B. zato što je iz Bukurešta. A po tvom Dinamo Z. bi trebao spadati u z. rang momčadi.

  • buffon_boy 03.02.2011.

    Čekaj,ako sam dobro razumio Hajduk igra protiv "B" tima Dinama? Pa znao sam da vam je "A" tim miljama daleko i već nekih 50 bodova ste u zaostatku za njim ali zar je došlo do toga da igrate protiv "B" tima?! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare