To je to što me zanima!

Repriza prošlogodišnjeg finala te poslastica Arsenala i Barce...

U Nyonu su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka. Najzanimljiviji parovi su Inter - Bayern te Barcelona - Arsenal. 'Hrvatski' Tottenham će na noge talijanskom Milanu
Vidi originalni članak

Skupo će Arsenal stajati prodaja našeg Eduarda, vrlo skupo. Naš im je napadač zabio u Ukrajini i tom je pobjedoma Šahtaru praktički donio prvo mjesto, a nekoliko tjedana poslije londonski klub skupo je platio taj poraz. Ždrijeb je bio nemilosrdan, Wengerova momčad već u osmini finala Lige prvaka morat će na najtežeg protivnika - Barcu.

U prvom kolu nokaut-faze gledat ćemo i reprizu prošlogodišnjeg finala. Bayern je za “nagradu” kao pobjednik skupine dobio milanski Inter, ali utjeha našem Oliću i Pranjiću može biti to što je sadašnji Inter daleko od onog koji ih je prije samo nekoliko mjeseci lakoćom pobijedio u finalnom dvoboju.

Nakon ždrijeba smrknulo se i Tottenhamu. Četvrtfinale će tražiti preko preporođenog Milana, koji, predvođen Zlatanom Ibrahimovićem, sanja da može otići čak i do kraja.

Srnin i Eduardov Šahtar gostovat će u Rimu, Manchester United igra protiv Marseillea, a najsretniji nakon jučerašnjeg ždrijeba može biti londonski Chelsea.

Njihov put prema toliko željenoj europskoj tituli kreće protiv danskoga Kopenhagena.

Da je prošao, Dinamo bi išao na CSKA

Da je zagrebački Dinamo i nekim čudom uspio proći PAOK te dočekati europsko proljeće, vjerojatno bi u prvoj rundi nokaut-faze završio njegov europski put. Grčki PAOK izvukao je moskovski CSKA, jednu od najjačih momčadi u Europskoj ligi.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Roma - Šahtar

Milan - Tottenham

Valencia - Schalke

Inter - Bayern

Lyon - Real

Arsenal - Barcelona

Marseille - Manchester United

Kopenhagen - Chelsea

Idi na 24sata

Komentari 101

  • torres92 18.12.2010.

    kako bi volio da real izgubi od lyona i gledati onog cmizdravca CR kako place..ligu prvaka bi mogao osvojit milan ako u sijecnju dovede nekog playmakera ili barca koja je bog nogometa :D

  • yea04 18.12.2010.

    pa stalno isti parovi namjestaljkaaaa!!!!

  • championreal 17.12.2010.

    bilo bi žalosno da barcelona ispadne i ostane na jadnih tri lige prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare