To je to što me zanima!

'Respektiram Lučko, samo da mi se opet ne dogodi Fuček'

Ja sam kao trener Lokomotive primio gol od Fučeka u 92. minuti i odigrao 2-2 s Lučkim. Samo da se to ne ponovi, najavio je oprezno utakmicu s Lučkim A. Čačić
Vidi originalni članak

Lučko je primilo manje golova od Splita i Osijeka, respektiram ih. U zadnjih 12 utakmica imaju samo tri poraza, ali mi imamo slatke brige, svi su nam zdravi. Bitno nam je da pobijedimo i da imamo normalan tjedan do derbija, najavio je trener Dinama utakmicu protiv Lučkog.

Dinamo je u prvoj utakmice ove sezone pobijedio 1-0, no napadač Josip Fuček iz Lučkog pogodio je stativu u 90. minuti.

- Da, ja sam kao trener Lokomotive primio gol od Fučeka u 92. minuti i odigrao 2-2 s njima. Imam već iskustva s njim, nadam se da se neće ponoviti.

Uoči velikog derbija sljedeći vikend žute kartone imaju Vida, Pivarić i Calello.

- Razmišljam da ih sačuvam kako bi u derbiju bili kompletni.

Nekad su Dinamovi napadači zabijali po 30 golova, a 'modri' danas takvog igrača jednostavno nemaju.

- Da, Eduardo je jedne godine zabio 34. Sigurno bi bilo dobro da danas imamo napadača kao što su Cvitanović ili Dudu, ali ga nemamo. Međutim, ja sam duboko uvjeren da će i ovi napadači proraditi.

Posljednjih dana vodi se rasprava je li Leo Messi najbolji nogometaš svih vremena. Za Čačića ipak nije. 

- Pele je bio velik, za mnoge najveći. Nakon njega Cruyff, a o Maradoninom čudu s Napolijem i Argentinom da ne govorim. Igrači kao Messi rijetko se rađaju, ali meni osobno Pele je najdraži i najbolji igrač svih vremena. Njegov Brazil sam uživao gledati.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • user_138576 10.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • damir1981zg 10.03.2012.

    Da prednost u bodovima nije tolika , upitan bi bio prvak HNL-a , a Čačić se boji Lučkog , nema dogodine europe za Dinamo ni blizu.

  • zigzag_2 09.03.2012.

    20 milijuna....trmtrm trm trm....20 milijuna trm trm trm trm......APOEL (8 :P )

Komentiraj...
Vidi sve komentare