To je to što me zanima!

Rezovi u Rijeci: Kek potjerao skoro cijeli svoj stručni stožer

Trening su vodili samo kondicijski trener Ugo Maranza te pomoćnik Vjeko Miletić. Nije bilo trenera golmana Siniše Ćalete te asistenata Pilipovića i Florjančića...
Vidi originalni članak

Nakon odlične prošle sezone od Rijeke se puno očekivalo u novoj domaćoj, ali i europskoj sezoni. Međutim momčad s Kantride je odigrala jako loših nekoliko utakmica, a sve je kulminiralo remijem u Kranjčevićevoj protiv Zagreba. 

Trener Matjaž Kek u prvih je nekoliko utakmica štitio igrače i preuzimao odgovornost, no nakon spomenute utakmice HNL-a odlučio je da više neće te najavio rezove. Prva čistka pogodila je njegov stručni stožer. 

Jutarnji trening na Kantridi uz Keka su vodili samo kondicijski trener Ugo Maranza te jedan od njegovih pomoćnika Vjeko Miletić. Nije bilo trenera golmana Siniše Ćalete te Kekovih asistenata Renata Pilipovića i Matjaža Florjančića

"Procijenili smo da nam treba nova energija"

Danko Matrljan i Mladen Žganjer novi su članovi stručnog stožera prve momčadi HNK Rijeka, dok će Siniša Ćaleta, Matjaž Florjančič i Renato Pilipović biti raspoređeni na druga mjesta u klubu, piše na službenoj stranici Rijeke.

- Došlo je do promjene u stručnom stožeru budući da smo procijenili da je potrebna nova energija. Klub zahvaljuje trenerima koji su ugradili dio sebe u ove fantastične uspjehe u posljednje dvije godine, možda i najveće u klupskoj povijesti. U idućim danima bit će im ponuđene nove uloge u našem sustavu gdje sigurno mogu pomoći svojim znanjem, iskustvom i ljudskim kvalitetama. 

- Stručnom stožeru prve momčadi bit će priključeni Mladen Žganjer kao trener vratara i Danko Matrljan kao pomoćni trener. Riječ je o igračkim legendama kluba, pozitivnim osobama i iskusnim trenerima koji su do sada radili s drugom momčadi. Sigurni smo da će donijeti novi val energije i pomoći momčadi da se u idućem periodu ponovo digne na željenu razinu - rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • BROCO 29.07.2015.

    A sto ti nisi dao ostavku nego krivi pomocnici ovo samo moze kod nas

  • strmi007 27.07.2015.

    ode rijeka

  • istrijan2013 27.07.2015.

    pokazat će vrijeme strpljen spašen

Komentiraj...
Vidi sve komentare