To je to što me zanima!

RG: Ispale Martić i Jurak u parovima te braća Bryan...

Hrvatske predstavnice u parovima Petra Martić i Darija Jurak završile su svoj nastup u Parizu u drugom kolu. Neočekivano su ispali i braća Bryan
Vidi originalni članak

Nuria Llagostera Vives i Maria Jose Martinez Sanchez, španjolske tenisačice postavljene za druge nositeljice turnira parova Roland Garrosa, bile su prevelika prepreka Hrvaticama u pokušaju plasmana u 3. kolo. Petru Martić i Dariju Jurak svladale su 6-2, 6-3 u meču dugom sat i sedam minuta. Nepostavljene Hrvatice imale su dvostruko više prilika za oduzimanje suparničinih servisa (10-5), no iskoristile su ih tek dvije. S druge strane, španjolska kombinacija imala je stopostotnu realizaciju na break-lopte, te im u nastavku drugog Grand Slam turnira sezone predstoji okršaj s petnaestim nositeljicama, rusko-bjeloruskom kombinacijom Kudrijavceva/Govorcova. Spomenimo i iznenađujuć poraz braće Bryan u turniru parova tenisača. U drugome su kolu blizance postavljene za prve nositelje svladali Brazilci Marcelo Melo i Bruno Soares i to u dva seta. Osvajači Roland Garrosa iz 2003. poraženi su 6-3, 7-6(8) u pokušaju hvatanja rekordnog, 62. naslova u Open eri u turniru parova. Trenutačno su osvajači osam naslova na turnirima Grand Slam kategorije izjednačeni s Australcima Toddom Woodbridgeom i Markom Woodfordom.

GABAŠVILI IZBACIO RODDICKA
Veliko iznenađenje u meču 3. kola Roland Garrosa kreirao je Rus Teimuraz Gabašvili. Šestog nositelja Andyja Roddicka porazio je bez izgubljenog seta, a bilo je 6-4, 6-4, 6-2. Impresivno zvuči podatak da Gabašvili u dosadašnjem dijelu drugog Grand Slam teniskog turnira sezone još nije izgubio niti seta. Pariška zemlja u sljedećem mu kolu donosi ogled protiv boljeg iz susreta 9. i 22. nositelja, točnije Davida Ferrera i Jürgena Melzera.
Tenisačice, parovi, 2. kolo:
Llagostera Vives/Martinez Sanchez (2) - Jurak/Martić 6-2, 6-3
Tenisači, parovi, 2. kolo:
Melo/Soares - Bryan/Bryan (1) 6-3, 7-6(8)
Tenisači, singl, 3. kolo:
Gabašvili - Roddick (6) 6-4, 6-4, 6-2
Južnij (11) - Troicki 2-6, 7-6(4), 6-2, 6-3


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare