To je to što me zanima!

Ribery i Benzema su joj plaćali 'usluge', a sad šeta Cannesom

Benzema i Ribery, koji nisu znali da je djevojka maloljetna, nakon skandala su se jedva spasili zatvorske kazne, a Zahia Dehar je na svemu izgradila karijeru u modnom svijetu
Vidi originalni članak

Prije devet godina u središtu velikog skandala našli su se Franck Ribery i Karim Benzema. U Alžiru su koristili usluge maloljetne prostitutke Zahije Dehar.

Dehar je kasnije priznala da je nogometašima lagala za svoje godine, bojala se da će je odbiti ako doznaju da ima samo 16 godina i da će ostati bez 700 eura koliko je navodno zaradila za jednu noć provedenu s njima.

- Lagala sam im jer sam se bojala da će, saznaju li za moje godine, odbiti ići sa mnom u krevet - prenosio je tada La Parisien njezine riječi.

Benzema i Ribery su nakon tog skandala ostali obilježeni, uslijedile su za njih mučne godine, jedva su se spasili zatvorske kazne, a Dehar je na skandalu izgradila karijeru. 

Najprije je pozirala za naslovnicu Vanity Faira i V magazina, a potom se bacila na kreiranje izazovnog donjeg rublja kojeg je vrlo brzo predstavila i na Tjednu mode u Parizu. U glavnom gradu Francuske je otvorila i dućan s vlastitom kolekcijom. U međuvremenu je postala model te se okušala i u glumi.

Sada se 27-godišnja Zahia pojavila na 72. po redu filmskom festivalu u Cannesu na prikazivanju filma 'A Hidden Life'. Crvenim tepihom se prošetala u prozirnoj haljini s dubokim dekolteom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mentalist1 28.05.2019.

    Bila je maloljetna prostitutka,jedino sto se promijenilo je sto vise nije maloljetna.

  • AC.MILAN 26.05.2019.

    Po cemu ovo spada u rubriku sport????

  • Frenkyy 26.05.2019.

    Čuj to! Sad šeta Cannesom? Pa mrčili su je, nisu joj noge polomili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare