To je to što me zanima!

Ribery ljut zbog zamjene, Carlo ga nazvao Ferarrijem u pričuvi

Slušaj me, Franck, ti si poput Ferrarija! Ne može čovjek svaki dan voziti Ferarrija, rekao je Ancelotti Riberyju nakon što se Francuz potužio radi zamjene u utakmici protiv Borussije Dortmund
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti veliki je gospodin. Osim što je izvrstan taktičar, zna i kako s tim 'narcisoidnim' nogometašima, što veliki broj njih i je. 

Bayern je u velikom njemačkom derbiju razbio Borussiju Dortmund 4-1 pred svojim navijačima, a Franck Ribery bio je odličan na terenu. Zabio je prvi gol u utakmici nakon samo četiri minute, a u drugom poluvremenu je lijepo asistirao Arjenu Robbenu.

POGLEDAJTE GOLOVE  

Bez obzira na Riberyjevu raspoloženost u subotu navečer, Carlo Ancelotti ga je u 75. minuti odlučio zamijeniti. Navijači Bayerna velikim su pljeskom ispratili Francuza iz igre, ali on je bio vidno uzrujan

Ancelotti se nije dao smesti. Poljubio je i zagrlio svog mezimca te tim šmekerskim potezom oduševio sve na stadionu.

- Slušaj me, Franck, ti si poput Ferrarija! Ne može čovjek svaki dan voziti Ferarrija - rekao je Ancelotti o Riberyju kasnije kad je prokomentirao Riberyjev 'ispad'. 

Bayern je na dobrom putu da osvoji peti uzastopni naslov njemačkog prvaka. Nakon 28 kola ima 10 bodova više od drugoplasiranog Leipziga. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • labestianegra_1 11.04.2017.

    al kako ribery stisnu saku na talijanski nacin kad je dosao do ancelotija hahahah

  • play10 11.04.2017.

    Trenutno najbolji trener. Svi ostali su većinom neznalice.

  • 11.04.2017.

    Gospodin trener i covjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare