To je to što me zanima!

Ribery o posrtanju Bavaraca: Ovo je sr...! Svi smo slomljeni

Nema kraja posrtanjima Bayerna u 2012. godini. U subotu je najtrofejniji njemački klub izgubio u Leverkusenu 2-0. Bavarci zaostaju za Borussijom sedam bodova
Vidi originalni članak

Poraz u Leverkusenu od Bayera (2-0) bio je šesti za Bavarce u Bundesligi ove sezone. Jesenski su dio sezone završili s tri boda prednosti pred Borussijom Dortmund, a nakon sedam kola proljeća za aktualnim prvakom imaju već sedam bodova zaostatka. 

Postigli su u tih sedam kola samo osam golova, manje čak i od Augsburga i Freiburga. Kad se tome doda i da su izgubili od Basela (1-0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, jasno je da ja atmosfera u Münchenu vrlo loša, a najbolje ju je opisao Franck Ribery.

- Ovo je jednostavno sr...! Prošli smo tjedan nakon pobjede protiv Schalkea svi bili sretni. A sada smo slomljeni - iskren je bio francuski reprezentativac.

U polufinalu Njemačkog kupa Bayern 21. ožujka igra protiv Borussije Mönchengladbach od koje je ove sezone izgubio oba prvenstvena dvoboja. S obzirom na nimalo obećavajuće situacije u Bundesligi i Ligi prvaka, lako bi se moglo dogoditi da Bavarci drugu godinu zaredom ostanu bez ijednog trofeja što im se posljednji put dogodilo 1991. i 1992. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anto123 05.03.2012.

    Hoce li se sad opet posvadati sa trenerom do prve pobjede? Bayern je prvi dio sezone brilijantan,a sad samo pada. Pitam se sta ce biti do kraja sezone,a jos ako ispadnu od Basela? Kaos!

  • pp7 05.03.2012.

    gledao sam nesto malo ovu utakmicu i u jednom trenutku su se dobro zakacili boateng i muller, a suigraci su ih morali rastavljat da ne dodje do fizickog obracuna, tako da atmosfera u svlacionici definitivno nije bajna

  • igasb5 05.03.2012.

    Robben i Ribery su dva naškrtija igrača na ovoj planeti. pa to nisu istine. Robben zabije glavu u pod i svaki dribling mu je na lijevu stranu i to vec svi znaju i cekaju ga na toj strani. Uz to,nema ni brzinu,da bi tako nesto rijesio. A dodavanje lopte je znanstvena fantastika za njega. Dok Ribery ima brzinu,poneki dribling mu i prodje,ali pretjeruje uvijek i isto tako sve pokusava sam,nedaj Boze da doda nekome. S takva 2 igrača u ekipi,koji udaraju po svom,ni ne mozes zabit puno vise golova. A jos uz to imaju i trenera koji unatoc tome svemu ne vidi nista lose u tome i ne mijenja apsolutno nista. jednom rijecju,Katastrofa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare