To je to što me zanima!

Ribery: Uzrok problema s Van Gaalom bila je ozljeda

Najbolji Bayernov igrač zbog bolne ozljede patele koljena ne igra već dva mjeseca. No sada tvrdi da je spreman. Nije vjerovao da Bayern može dalje...
Vidi originalni članak

Franck Ribery objavio je da namjerava zaigrati za Bayern protiv berlinske Herthe u posljednjemu jesenskom kolu nogometne Bundeslige, 19. prosinca na Allianz Areni. Zbog problema s koljenom ne igra od 3. listopada i nastupa protiv Kölna.
- Trebam još deset dana. Očekujem da ću taman biti spreman za dvoboj s Berlinčanima – rekao je Ribery u intervjuu za Sport Bild. Brojne pretrage pokazale su zapravo o kakvoj se ozljedi radi.
- Opseg moje lijeve natkoljenice tri je centimetra kraći od onog na desnoj nozi. Morali smo stoga ići u nadgradnju muskulature.
Iako je proživio iznimno teške trenutke, u fizičkom i psihičkom smislu, sada se, kaže, osjeća se puno bolje.
Ugovor s Bayernom istječe mu u ljeto 2011.no kaže kako još ne razmišlja što će nakon toga. Rekao je da je iznimno zahvalan novom predsjedniku a bivšem direktoru Uliju Hoenessu, koji jako puno mari o njegovoj dobrobiti, baš kao i o dobrobiti Bayerna. S trenerom Louisom van Gaalom sada, kaže, ima normalne odnose:
- Imali smo nesporazum, a razlog mu je bila moja ozljeda.
Procjenio je i Bayernove mogućnosti.
- Dobra smo momčad, dovoljno dobra za osvajanje naslova prvaka i pobjednika Kupa. Ligu prvaka ne možemo osvojiti. Mogu to samo četiri kluba: Manchester United, Chelsea, Barcelona i Real Madrid. Nismo na njihovoj razini – zaključio je.
Da je govorio nakon pobjede u Torinu, tko zna bi li izjavio isto.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chevaper 09.12.2009.

    trebali su ga prodat ovo ljeto realu i dovest nizozemsku legiju na alianz arenu smece jedno francusko nebi ti meni klupu grijo tako prepotentan!

  • marsaxlokk 09.12.2009.

    a vidi ti qrve francuske, sad kad su i bez njega prosli dalje, sad mu se odjednom ostaje u bayernu, ma shupak jedan, nisi tako govorio kad te real trazio....

  • boixos os 09.12.2009.

    ti si sramota za Bayern...

Komentiraj...
Vidi sve komentare