To je to što me zanima!

Gorica se ne šali: Ndiaye, Suk i Pavičić pokvarili riječku idilu...

Nakon što je pobijedila Aberdeen u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige, Rijeka je prije gostovanja u Škotskoj doživjela prvi prvenstveni poraz. Gorica je slavila s 2-0
Vidi originalni članak

Završila je riječka idila na početku sezone. Pokvarila ju je Gorica koja je i četvrti put zaredom pobijedila Riječane. Na Gradskom stadionu u Gorici završilo je 2-0, a moglo je biti i više golova u mreži gostiju koji su nakon tri startne pobjede doživjeli prvi poraz, pa više nijedna momčad u HNL-u nema epitet stopostotne.

Gorica nastavlja nizati skalpove, baš je potentna ta Jakirovićeva momčad u kojoj se ističu stranci. Baš je jedan od njih, Cherif Ndiaye, golom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela usmjerio utakmicu. Jednu je loptu primio, okretom se riješio dva riječka igrača i prevario Prskala. Baš majstorski.

Pavičić ozlijedio rame

Dotad od dobrog nogometa nismo vidjeli ništa, bojažljivo su pokušavali jedni i drugi, ali taj je gol otvorio goste, pa je Bišćan s klupe digao Čolaka. On je dobro krenuo, ali brzo se i ugasio. Domaćini su igrali pametno, čekali svoje prilike i dočekali novu u 67. minuti kada je Dvornekovićev ubačaj primio Suk, riješio se Punčeca pa zagradio ispred Escovala i pronašao prostor kraj Prskala.

Riječki su problemi potencirani kada je iz igre zbog ozljede ramena izašao Domagoj Pavičić. Zanimljiva je bila ta scena, van igre trebao je Acosty, Bišćan je odlučio pričekati trenutak i vidjeti kako će se rasplesti situacija s Pavičićem, na njegovu žalost, nije dobro. Kao ni rezultat do kraja utakmice, Gorica je mogla zabiti još koji iz kontre, Rijeka preko Iglesiasa tek u sudačkoj nadoknadi. Bila je to i najbolja njena prilika....

Idi na 24sata

Komentari 96

  • elias_1 12.08.2019.

    Hajduk gubi snagu. Ne moze izdrzat ritam tekma vikendom a srijedom slobodni

  • FASTT 11.08.2019.

    Bravo Gorica Rečani dobro izgubili

  • NIAGARA HAJDUK 11.08.2019.

    Spusila reka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare