To je to što me zanima!

Riječani nakon blamaže: Mi nismo prodali tu utakmicu!

Poraz 1-0 od Differdangea u Luksemburgu donio je Riječanima puno muka. Navijački puk sa njima se sprda, a javlja se i sumnja u prodaju utakmice
Vidi originalni članak

Nisam ja žrtva! Da me pošalje na reflektor, poslušao bih ga, izjavio je golman Rijeke Ivan Mance nakon što ga je trener Robert Rubčić uoči utakmice s Differdanegom u Luksemburgu ostavio na klupi za rezerve. Riječani su dvoboj s luksemburškim ameterima iznenađujuće izgubili 1-0.
Navodno su pojedini prvotimci Rubčiću “sugerirali” da umjesto Mancea u prvu momčad uvrsti dokapetana Velimira Radmana. Trener ih je poslušao, ali je istovremeno zaprijetio trenutnom ostavkom.
- Ne znam zašto je promijenio mišljenje i vratio me na klupu za rezerve, ali uvjeren sam da mi nitko od suigrača nije radio iza leđa. Znamo se od malih nogu - tvrdi Mance.
Još više prašine podigla je priča da su Riječani namjestili utakmicu i namjerno izgubili od luksemburških amatera. Igrači plaću nisu primili već nekoliko mjeseci, a pojedine kladionice nudile su velikodušni koeficijent od čak 13.00 na Differdange...
- Nismo prodali utakmicu! Istina je da već dulje vrijeme nismo dobili plaću. No to nije nikakvo opravdanje za katastrofalnu igru protiv Differdangea - rekao je Mance.
Anas Sharbini je, slično kao Nikola Kalinić u Hajduku, pred izlaznim vratima kluba. Čeka se samo prava i izdašna ponuda. I u Luksemburgu su ga pratili brojni strani skauti. Ovaj put doista nisu imali što vidjeti.

SAMO GA PREDSJEDNIK KLUBA JOŠ DRŽI
Trener Rijeke tvrdi da su klub napustili svi sponzori, a nakon europskoga poraza od amaterske momčadi iz Luksemburga i on je jako blizu takvoj odluci.
- Predomišljam se zbog predsjednika Frančiškovića - rekao je Rubčić.

POBIJEDILI IH STUDENTI, UČITELJ, RADNIK ŽELJEZARE...
PIERRE PISKOR - Radnik obližnje željezare lani je bio prvi strijelac luksemburške lige. Zabio je i pobjednički gol protiv Rijeke, a navodno ga šef umalo nije pustio na utakmicu...
TOM SIEBENALER - Kršni luksemburški stoper uz studij u slobodno vrijeme najradije igra nogomet. Pohvalno da je ispitne rokove uspio uskladiti s terminina Europske lige.
KIM KINTZINGER - Još jedan stasiti stoper vjerojatno je postao omiljeni učitelj osnovne škole u kojoj radi. Ipak je Differdangeu ovo bila tek treća europska utakmica u povijesti.
AURELIAN JOAHIM - Siebenalerov kolega s fakulteta igra u napadu. I njegovom zaslugom luksemburški klub je prvi put u klupskoj povijesti u Europi nekome uspio zabiti gol.
JEAN WAGNER - Ako nije zatrpan papirologijom u gradskom poglavarstarvu, službenik Wagner uvijek pronađe vremena za partiju nogometa uz hladnu pivicu...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lepicane 18.07.2009.

    bilo bi bolje da jeste,jer bi u tom slučaju bili nemoralni i imali bi bar neku lovu,ali ovak uz onakvu igru ispadate neodgovorni prema svojim navijačima(UUUps,kojim?) i samo nesposobni kaj se tiče nogometa.

  • barkley 18.07.2009.

    ne trebaju oni prodati utakmicu jer i tako VEZE NEMAJU.

  • JAX 18.07.2009.

    jeje lako je sad lagat

Komentiraj...
Vidi sve komentare