To je to što me zanima!

Riječani traže 3-0 protiv Dinama i smjenu Breznog

Povjerenik za natjecanje trebao bi biti smijenjen jer je odgodio utakmicu, a u pravilniku piše da momčad može igrati sa 7 igrača, tvrde iz Rijeke
Vidi originalni članak

U prostorije Udruge prvoligaša u srijedu je aterirao dopis iz Rijeke. Riječ je o žalbi na odluku povjerenika za natjecanje Josipa Breznog da odgodi utakmicu Rijeka - Dinamo zbog bolesti igrača Dinama. O toj će se žalbi raspravaljati na hitno sazvanoj sjednici u četvrtak u 14 sati. Predsjednik Udruge Igor Štimac sazvao je Upravni odbor, čiji je član i direktor Rijeke Mario Rubeša. Uz njega, o zahtjevima Rijeke raspravljat će i predstavici Zagreba (Dražen Medić), Šibenika (Marko Karađole) i Cibalije (Željko Čulo).
A što traži Rijeka... Žele da se utakmica registrira rezultatom 3-0 za Rijeku, budući da je Dinamo mogao igrati ovu utakmice. Naime, u pravilniku stoji da momčad može početi utakmicu i sa sedam igrača. Riječani žele i da se organizatoru utakmice nadoknade troškovi organizacije, te da Upravni odbor smijeni Josipa Breznog zbog odluke da odgodi utakmicu.
U obzir treba uzeti i činjnicu da je stiglo i rješenje Zdravstvene komisije HNS-a, u kojoj nema ničega dvojbenoga. Po iskazu šestorice liječnka, desetorica igrača Dinama, među kojima i oba golmana, bili su bolesni i nisu mogli nastupiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • čelo 30.10.2008.

    ako piše u zapisniku da ekipa može nastupit i sa 7 igraća onda su trebali igrat.... šta pravila za dinamo ne vrijede.?... a ako su njih 10 imali virozu onda im ostaje 20 na raspolaganju.. nek nabave još kojeg golmana,,,, i nek se ne napijaju poslje pobijede u europi......., a da ,više neće dobit nikog.!..

  • neno13 30.10.2008.

    nisu mogli nastupiti a tri dana kasnije uniste dragovoljca

  • dadoHP 30.10.2008.

    Svakom sportašu i sportskom djelatniku normalno bi bilo u interesu da odigra fer plej utakmicu, međutim izgleda da riječani žele nešto drugo. Bodove nikako nebi smjeli dobiti jer Dinamo nije svojevoljno odbio igrati, već je dobio odgodu od ovlaštene osobe HNS-a. Svaki ljubitelj nogometa želi pogledati sraz između Rijeke i Dinama bilo na stadionu, bilo na TV, osim riječana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare