To je to što me zanima!

Rijeka besplatno dovodi trećeg Dinamova igrača ove godine...

Nakon pet godina Luka Menalo napušta Maksimir, ovaj put ne samo na posudbu. Sergej Jakirović doveo ga je u Rijeci, gdje su po istom receptu ranije stigli i Emir Dilaver i Niko Janković
Vidi originalni članak

Luka Menalo (27) nakon pet godina napušta Dinamo. Čapljinac je od pet ovosezonskih utakmica "modrih" odigrao samo jednu, 19 minuta protiv Astane, što mu je bio okidač za odlazak s Maksimira. Igoru Bišćanu tek je treći izbor na desnom krilu nakon Darija Špikića i novopridošlog Japanca Takura Kaneka.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Istra - Dinamo 0-3

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Dogovorio je Menalo sporazuman raskid ugovora i potpis za Rijeku, potvrdili su s Rujevice za 24sata, kamo su po istom receptu ove godine stigli Emir Dilaver (32) i Niko Janković (21).

Sergej Jakirović vratio je na Rujevicu čovjeka koji je tamo već bio u sezoni 2020/21. i u 36 nastupa zabio deset golova uz sedam asistencija. Što se učinak u Dinamu tiče, do početka pete sezone u modrom dresu odigrao je 81 utakmicu, zabio 11 golova i imao osam asistencija.

Menalo se priključuje Dilaveru, koji je put Rijeke krenuo početkom godine, kao i Jankoviću, koji je nakon posudbe raskinuo s Dinamom pa besplatno potpisao za bijele na početku priprema. "Modri" su pritom zadržali pravo prvokupa ako ga odluče vratiti ili 50 posto odštete od transfera ako ode negdje drugdje.

Luka je u Dinamo stigao iz Širokog Brijega u ljeto 2018. za 400.000 eura. Osim u Rijeci, bio je na posudbama i u Slaven Belupo i ljubljanskoj Olimpiji.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 06.08.2023.

    Ova uprava dinama ne razmišlja strateški

  • zagorac2 05.08.2023.

    interesantno, od kad su dosli Simic i Biscan igraci se poklanjaju ili prodajeju za 100 tisuca eura a takove je Mamic uz dorucak prodaval izmedju 3 i 5 milijuna, bravo BBB

  • mlado staro život cili . 05.08.2023.

    Heheheh sami protiv svih 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare