To je to što me zanima!

Rijeka dobiva svoje pivo, igrači i navijači skupa nazdravljaju Kup

U utorak će Rijeka na Kukuljanovu potpisati trogodišnji ugovor sa novim pivskim partnerom kluba. Za svaku kupljenu pretplatu navijači dobivaju vaučer za paket od 12 litara piva novog sponzora
Vidi originalni članak

Rijeka dobiva svoje pivo, a svaki navijač/član kluba dobit će vaučer od 100 kuna koji može iskoristiti u za kupnju paketa pive s logotipom Rijeke: 24 pive od pola litre!

Trogodišnji ugovor s novim pivskim partnerom velikog kluba s Kvarnera potpisat će se u utorak.. Kompletna će momčad biti na Kukuljanovu te od tamo krenuti na desetodnevne pripreme u Kranjsku Goru.

Od 11 sati navijači će se moći družiti s Bijelima, slikati s Rabuzinovim 'Suncem', dobiti na dar potpisanu limenku klupskog piva, a članovi kluba do 19 sati dobit će vaučer za 12 puta po 0,5 l službenog klupskog piva.

Osvajači Kupa časte... A novi trofeji nazdravljat će se iz limenki s Rijekinim grbom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 09.07.2019.

    Hrvatska piva su losa, karlovačko, Ožujsko, pan,... Cak su Nikšićko i Staropramen pokvarili od kako se pune u zagrebačkoj pivovari, a tako ce bit i sa jelenom kad ga krenu punit u Zg umjesto Srbije. Osobno pijem samo Laško, Medvedgradska "dva klasa", Budweiser i Tars, po kvaliteti su par stepenica iznad konkurencije.

  • Ustani bane 01.07.2019.

    Ovo je članak dvije rečenice

  • db19 01.07.2019.

    I pivovara je Tars tj. Kaltenberg, nije NK Rijeka odlucila radit pivo ako neki to misle

Komentiraj...
Vidi sve komentare