To je to što me zanima!

Strahonja o drugom riječkom golu: Mislim da je bio faul...

Mislim da je ovo više bio prekršaj nego što nije bio. No Batinić dopušta malo čvršću igru i on je procijenio da prekršaja nije bilo, rekao je Strahonja u emisiji Stadion...
Vidi originalni članak

Nakon jako puno pogrešaka u nastavku prvenstva, hrvatski suci kao da su se stabilizirali i uvelike su popravili dojam u posljednjih nekoliko kola. 

Mario Strahonja je pohvalio suce za njihove izvedbe u 33. kolu HNL-a, ali jednome od njih se potkrala pogreška. A tu se radi o utakmici Rijeke i Dinama. Riječani su pobijedili 2-0 i tako praktički natjerali čelnike 'modrih' da se riješe Igora Jovićevića. Ipak, kako kaže sudački ekspert, domaćini su na Rujevici drugi gol zabili nakon prekršaja.

Domagoj Pavičić je na centru uklizao Moubandjeu i uzeo mu loptu bez prekršaja. Sudac Damir Batinić nije ništa svirao, a lopta je završila kod Andrijaševića koji je asistirao Čolaku za 2-0.

- Mislim da je ovo više bio prekršaj nego što nije bio. No Batinić dopušta malo čvršću igru i on je procijenio da prekršaja nije bilo - rekao je Strahonja u emisiji Stadion.

Ipak, ni to ne može biti alibi za Dinamo koji je odigrao još jednu jako lošu utakmicu, a najodgovorniji je Igor Jovićević koji se nije snašao.

Momčad je preuzeo u najnezgodnijem trenutku, 22. travnja, kada su dva mjeseca bili bez treninga i utakmica zbog korona virusa. Počelo je obećavajuće, pobjedom protiv Varaždina 3-1, ali i tada je 'modra' igra 'štekala'. Ajde, prva utakmica, bit će bolje. Tako su mislili u Maksimiru, ali toj lošoj igri priključili su se i jako loši rezultati zbog čega se Jovićevićeva klupa ozbiljno zadrmala. Gorica i Osijek uzeli su po bod, Lokomotiva ih je porazila 1-0, a sve je eruptiralo jako lošom igrom protiv Rijeke i još jednim porazom.

Da, Dinamo je osigurao naslov, još su tri kola do kraja prvenstva i nije nikakva drama, ali klub koji želi sljedeće godine igrati Ligu prvaka ne smije samo tako prosipati svoj ugled.

A na kraju je 'nastradao' Jovićević koji tako nakon samo 76 dana i sedam kola odlazi iz Maksimira. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ri-Fiumens 07.07.2020.

    nije faul....

  • Otočanin 07.07.2020.

    VAR služi samo za neke,faul se vidi iz aviona,a mislim da je trebao pogledati i oba gola (moguće zaleđe) no s obzirom da se radi o potrebama Rijeke,a Dinamu nebitno,pa nitko ne spominje a kamoli da sugerira,pogleda..

  • Popaj1234 06.07.2020.

    Pa normalno da je faul napisao sam to ali stručnjaci sa 24 bolje znaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare