To je to što me zanima!

Rijeka kao Dinamo: Kekovi su napunili mrežu Triglava (4-0)

Riječani su upisali i drugu visoku pobjedu na početku priprema za drugi dio sezone. Na pomoćnom terenu svog kampa svladali su slovenski Triglav rezultatom 4-0
Vidi originalni članak

Rijeka je nastavila pripreme za nastavak sezone drugom pobjedom u drugoj pripremnoj utakmici u ovoj godini. Nakon Bjelovara (5-1), izabranici Matjaža Keka svladali su u svom kampu slovenskog drugoligaša Triglav iz Kranja 4-0.

Bijeli su poveli u 24. minuti golom Franka Andrijaševića, a pitanje pobjednika riješili su sredinom nastavka. Matic Črnic u 69. minuti udvostručio je vodstvo, a u 72. minuti zabio je Franko Kovačević. Drugu asistenciju upisao je Goodness Ajayi.

Konačan rezultat postavio je Tomislav Turčin u 79. minuti. Podsjetimo, prije tri dana Dinamo je u Rovinju u pripremnoj utakmici svladao Triglav 4-1.

Rijeka: Prskalo (56' Nevistić), Ristovski (od 56' Martić), Elez (od 46' Župarić), Šofranac (od 56' Čeliković), Zuta, Maleš (od 56' Matić), Mišić (od 46' Bradarić), Vešović (od 56' Črnic), Gorgon (od 63' Turčin), Andrijašević (od 46' Ajayi), Gavranović (od 63' Kovačević).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • realnost1110 22.01.2017.

    Bojim se za hajdukovce ako rijeka osvoji naslov, koje ce izgovore onda naci jer sada tvrde da zbog mamica samo dinamo moze biti prvak, da sam na njihovom mjestu i da rijeka osvoji naslov, ja bih ugasio klub

  • Matek podravec u Irskoj 21.01.2017.

    Ipak su to i dalje pripreme, ali nadam se da za dobrobit lige( bez obzira na kvalitetu Dinama), da će Rijeka biti prvak, da bude BAREM LIGA zanimljiva !:.

  • prcko vitamincic 21.01.2017.

    Rijeka u svemu kopira Dinamo, pa zato i jesu vodeći, za razliku od Hajduka koji vodi jogurt politiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare