To je to što me zanima!

Rijeka osigurala drugo mjesto, 'lokose' je srušio Robert Murić

Rijeka je pobjedom nad Lokomotivom stigla do nedostižnih 66 bodova na drugom mjestu. Osijek i Hajduk imaju po sedam bodova manje i samo dvije utakmice za odigrati
Vidi originalni članak

U susretu 35. kola Prve HNL Rijeka je kao domaćin svladala Lokomotivu sa 1-0 (1-0) i tako osigurala drugo mjesto.

Strijelac odlučujućeg gola bio je Robert Murić u 36. minuti nakon velike borbe za loptu. Imao je veliku pomoć suigrača koji nisu dopuštali Lokomotivi da raščisti, čekao je smireno na desnoj strani kaznenog prostora, a kada je lopta nakon neuspjelog bloka došla do njega, sigurno ju je pospremio u mrežu.

Kolo prije kraja Rijeka ima 66 bodova, nedostižnih sedam više od trećeg Osijeka i četvrtog Hajduka koji imaju za odigrati po još dvije utakmice. Lokomotiva je sigurna šesta sa 49 bodova, četiri manje od pete Gorice.

Utakmicu na Rujevici je pratilo oko dvije tisuće gledatelja, a s pobjedom i u dobrom raspoloženju Rijeka sada čeka finalnu utakmicu Kupa s Dinamom koje se igra u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • morejadransko 18.05.2019.

    Rijeka osigurala 2 mj bez pola ekipe cijelu sezonu...tu se vidi koliko je ostatak lige jadan

  • 18.05.2019.

    "Lokomotiva je pobjedom nad Lokomotivom stigla do nedostižnih 66 bodova na drugom mjestu." u normalnim se novinama za ovakve gluposti dijele otkazi. isto kao i kad se pisu lazi poput otkaza kovacu....ali, lakse je podijeliti kartone nego procitati tekst prije objave

  • Simulacija_stimulacija 18.05.2019.

    A piše da je Čolak zabio, pa mu poništen gol u 1. pol. A on ušao pred kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare