To je to što me zanima!

Rijeka potvrdila: Leonard Zuta potpisao za turski Konyaspor...

Momčad s Rujevice ostala je bez jednog od miljenika publike. Mnogo su posljednjih dana nagađali turski mediji kako Zuta pregovara s turskim klubom, a sad je sve potvrdila i Rijeka
Vidi originalni članak

Nakon tri i pol godine Leonard Zuta odlazi iz Rijeke. Njegov je novi klub Konyaspor, osmoplasirana momčad turskog prvenstva. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Drago mi je da smo sve dogovorili dva tri dana nakon početka pregovora. Pokušat ću se čim prije naviknuti na novu sredinu, a u tome će mi pomoći Adis Jahović s kojeg znam otprije. Znam da je ovo kvalitetna liga s odličnim navijačima i dat ću sve od sebe da im se svidim - rekao je makedonski lijevi bek na predstavljanju u novom klubu. 

Leonard Zuta je u dresu Rijeke odigrao 139 utakmica i zabio dva gola iz slobodnih udaraca. Bio je miljenik riječkih navijača, a s novim je klubom potpisao ugovor na dvije i pol godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cinquina 09.01.2019.

    a...ben

  • SirSean 09.01.2019.

    Realno Žuta nije pojačanje za Orijent, ali svaku utakmicu je odigrao sto posto, ali svaku, i tu je zaradio poštovanje navijača, sretno momku !

  • 08.01.2019.

    Limitirac igrac, izrazito uporan i ne stedi se. Na tome je izgradio karijeru i svaka mu cast, trudi se momak. Dao si puno mojoj Rijeci idi sada i zaradi koji euro

Komentiraj...
Vidi sve komentare