To je to što me zanima!

Rijeka je predstavila Iglesiasa: Ovo je moj veliki korak naprijed

U lanjskoj sezoni na posudbi u Istri (iz Alavesa) 23-godišnjak je odigrao 20 utakmica, ali uz samo jedan gol. Kaže da preferira poziciju ofenzivnog veznog igrača
Vidi originalni članak

Nakon Matka Babića na Rujevici je predstavljeno još jedno pojačanje za novu sezonu. S novim bijelim dresom pozirao je Dani Iglesias (23), Španjolac koji je Riječanima pristupio iz susjedstva, iz Pule.

- Jako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku koja je veliki klub i ovo je veliki korak prema naprijed u mojoj karijeri. Nadam se da će ovo biti dobra sezona, i za mene i za klub - rekao je nakon potpisa trogodišnjeg ugovora.

Uživa u Hrvatskoj

23-godišnjak je u lanjskoj sezoni na posudbi u Istri (iz Alavesa) odigrao 20 utakmica, ali uz samo jedan pogodak. 

- Preferiram poziciju ofenzivnog veznjaka, ali mogu igrati i povučenije ili na poziciji krila. Poznajem konkurenciju u Hrvatskoj. Bit će ovo veliki izazov za nas, pokušat ćemo sve da izborimo plasman u skupine Europske lige i naravno ostvarimo što bolje rezultate Prvenstvu i Kupu Hrvatske - dodao je.

- Uživao sam u Istri, uživam u Hrvatskoj. Zemlja i ljudi mi se jako sviđaju, volim hrvatski nogomet, ovo je dobra liga u kojoj mogu pokazati što znam i napredovati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pegla4 16.07.2019.

    Ruzan ovaj batman dres

  • Mthesecond 16.07.2019.

    Ako je ko Julio I Enrique mogao bi biti dobar,mogao bi se proslaviti :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare