To je to što me zanima!

Rijeka sada sigurno treća, šibenski mat u dva poteza

U pretposljednjem kolu HNL-a u pet utakmica palo je deset golova. Rijeka je pobjedom osigurala 3. mjesto, a Šibenik navijače pozdravio pobjedom
Vidi originalni članak

Samo koji trenutak prije nego je Hajduk izbio dva boda Slaven Belupa, izravni konkurent Rijeka osigurala je 11. pobjedu na Kantridi zaredom. Anas Sharbini je načeo Cibaliju u 72. minuti, posao dovršio na asistenciju brata Ahmada u sudačkoj nadoknadi.
- Bio je maestralan, on nas je vodio do ove pobjede - komentirao je trener Robert Rubčić još jednu odličnu Anasovu partiju.
- Cibalia je respektabilna momčad, ima tamo puno neugodnih igrača - dodao je Rubčić, nakon utakmice potpuno znojan, kao da je igrao sa svojim igračima.
- Imali smo svoje šanse u prvom dijelu, u drugom smo jako pali - analizirao je trener Cibalije Stanko Mršić. U 75. minuti sudac ga je poslao na tribine.
- Što se dogodilo? Nemam pojma, nisam mu ni riječ rekao... - tvrdi Mršić.
Vrućina i sparina radila je velike probleme igračima u Rijeci, a posebice u Šibeniku.
- Ma grozno, po ovom vremenu teško je sjediti i na klupi, a kamoli igrati - kaže Ivica Kalinić, trener koji je Šibenik ove sezone doveo do petog mjesta. Na oproštaju od svojih navijača dobili su Osijek 2-1, Zec i Rodić zabijali su u 14. i 16. minuti. Miličević je ponudio šansu golom u 19. minuti, ali Osijek se kući vraća praznih ruku.
- Nije bilo lako krenuti u ovu utakmicu, ipak smo malo uprskali u završnici prvenstva. No peto mjesto je rezultat koji sezonu čini uspješnom - kaže Kalinić.
Od svojih navijača oprostio se i Varteks, ali nisu to Varaždinci napravili sa stilom. Ante Batarelo ih je golom u sudačkoj nadoknadi ostavio tamo gdje su već neko vrijeme...
- Kriza, ništa drugo. Cijelo proljeće se ne uspijevamo iz nje izvući, nismo ni ovoga puta - rekao je kapetan Varteksa Miljenko Mumlek i dodao:
- Bit će puno promjena ovoga ljeta...
U Zadru su zabijali klinci. Mlađahni Marko Guja prvi put je startao u prvoj postavi Croatije i odmah zabio. Zadranima je bod donio 17-godišnji Franko Bilaver, četvrti je to remi i četvrti bod Sesvećana ovoga proljeća.

1. HNL, 32. KOLO
SLAVEN BELUPO - HAJDUK 1-1 (Maras 87 / Aračić 90)
VARTEKS - INTER 0-1 (Batarelo 90)
RIJEKA - CIBALIA 2-0 (An. Sharbini 72, 90)
ŠIBENIK - OSIJEK 2-1 (Rodić 14, Zec 16 / Miličević 19)
ZADAR - CROATIA SESVETE 1-1 (Bilaver 79 / Guja 64)

TABLICA: 1. Dinamo 73, 2. Hajduk 67, 3. Rijeka 56, 4. Slaven Belupo 52, 5. Šibenik 46, 6.
Zagreb 44, 7. Osijek 41, 8. Varteks 35, 9. Cibalia 35, 10. Inter 33, 11. Zadar 29, 12. Croatia Sesvete 22.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gremljin 24.05.2009.

    Kaj reći o ovoj šugavoj ligi? sve se zna, nitko ne ispada i GOTOVO DA SU SVE tekme 0-0 , pa za kaj se igra nogomet? i kad ništa nema nitko za izgubit ovi jadnici nemreju gola dati ! i gdje su našli tog MAJMUNA Tadića ovi u dinamu? Dokle će trpit to smeće od igrača? baš mi se bljuje od ovog nogometa

  • JAX 24.05.2009.

    aaa jbg tovari su se izvukli

  • Silvaa 24.05.2009.

    Igrači i Torcida se digli na noge nakon gola kao da su osvojili ligu prvaka haha xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare