To je to što me zanima!

Rijeku u sljedećem pretkolu EL čekaju Lyon, Inter, Borussia...

Lyon, Inter, Twente, Real Sociedad, Borussia Mönchengladbach, Hull, Tottenham, Lokomotiv Moskva, PSV i Villarreal neki su od klubova koje Rijeka može izvući
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke pobjedom 5-1 protiv Víkingura osigurali su prolaz u četvrto pretkolo Europske lige, a tamo ih čekaju uistinu neugodni protivnici.

Od 62 kluba, njih 18 će se priključiti tek u četvrtom pretkolu, 29 će doći iz trećeg pretkola, a 15 će biti gubitnici iz trećeg pretkola Lige prvaka. Ždrijeb je u Nyonu 8. kolovoza i Rijeka će morati imati puno sreće da izbjegne najjače jer neće biti nositelji, osim ako se ne dogodi čudo.

A da bi se dogodilo, sedam klubova koji su niže rangirani ne smiju proći treće pretkolo Lige prvaka, dok njih 14 s nižim rankingom mora proći u četvrto pretkolo Europske lige. Šanse da se to poklopi su minimalne.

Stoga, bolje se okrenuti realnosti, a ona jest mogućnost dobivanja za protivnika klubove kao Lyon, Inter, Twente, Real Sociedad, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Tottenham, Lokomotiv Moskva, PSV i Villarreal.

Jedno je sigurno, svaki od ovih klubova osigurava pune tribine i po višim cijenama ulaznica no što su bile dosad, pa klub može u tome tražiti neku utjehu.

Ali zašto se ne bi ponovio Stuttgart?

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Glasaj za HSP1861 03.08.2014.

    sve ove ekipe rijeka moze dobiti vise se oni trebaju bojati rijeke nego rijeka njih sve su ovo bivsi jaki klubovi

  • 03.08.2014.

    ljudi pa šta vam je...pa nečemo valjda početi kao ovi kmečavci sa juga...koga god dobijemo da igramo sa njim ...ostavimo srce na terenu i to je to ....ako prođemo super...a ako ispadnemo pa nije propast svijeta ....

  • Misika 03.08.2014.

    Jucer odmah nakon slijetanja na Krk trener Kek odveo igrace na trening. Opet ce se igrati utakmice EL u Rijeci.....neprocijenjivo..!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare