To je to što me zanima!

'Riješit ćemo Hrvate, Latvijac je išao sam na golmana pri 0-0'

Vidjeli smo kako su prošli u Grčkoj, a latvijski napadač je sam išao na golmana pri rezultatu 0-0, rekao je Guus u neslužbenom razgovoru, a prenose Sportske novosti
Vidi originalni članak

Guus Hiddink s Hrvatskom se kao izbornik susreo četiri puta. Ima poraz i tri remija. Jedini put izgubio je u najbitnijoj utakmici, na klupi Nizozemske u utakmici za broncu na SP-u 1998. godine. U kvalifikacijama za Euro s Rusijom je protiv Bilića dvaput bila 'nula', a prije toga je na SP-u s Australijom bilo 2-2. 

Dobro nas poznaje pa je tako stekao mišljenje o našoj reprezentaciji, očito ne baš pozitivno.

- Hrvatsku ćemo lako riješiti. Vidjeli smo kako su prošli u Grčkoj, a ne zavarava nas 2-0 protiv slabe Latvije, pa latvijski napadač je sam išao na golmana pri rezultatu 0-0 - rekao je Hiddink u neslužbenom razgovoru, a prenose Sportske novosti.

Sretan je što nisu izvukli Portugal i BiH.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

A za medije...

Ako izgubimo, neće nas biti sram. Portugal i Hrvatsku sam smatrao najtežim ždrijebom, a želio sam Irsku koja bi nam odgovarala, okrenuo je priču kad treba službeno, za turske i nizozemske medije.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • diva17 15.10.2011.

    Ma šta ovaj priča?Ako naši igrači nemaju dovoljno motiva da pošalju Tursku di joj je i misto, evo igrati ću ja besplatno, ne treba mi veći motiv od 120. min na Europskom prvenstvu u Austriji 2008. god.

  • fnatic_zg 14.10.2011.

    Sere li ga sere... usro se i vjerojatno molio samo nas da ne izvuce jer zna da smo zeljni osvete... al dobro, samo ti nabrijavaj atmosferu i podcjenjuj, najjaci smo kad nas podcjenjuju i kad nas svi vec otpisu.

  • stex 14.10.2011.

    Guss je veliki trenerski stručnjak i dobro zna gdje smo najslabiji,to je naravno obrana Lovren i Strinić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare