To je to što me zanima!

Rijkaard izostavio Dinha jer vjeruje da je povrijeđen

Trener Frank Rijkaard odlučio je ne koristiti Ronaldinha u vrlo važnoj uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Kralja protiv Valencije
Vidi originalni članak

Nakon tjedna u kojem su se ponovno pojavile polemike oko Ronaldinhovog pristupa obavezama, trener Frank Rijkaard izostavio ga je iz momčadi koja konkurira za utakmicu španjolskog kupa protiv Valencie. Brazilac je u ponedjeljak napustio trening zbog navodnih bolova u aduktoru desne noge, no liječnici Barcelone nisu pronašli nikakvu ozljedu. Dan kasnije Ronaldinho je normalno trenirao, pokazavši tako da je u dobroj fizičkoj kondiciji. Ipak, trener Barcelone odlučio je kako ga neće koristiti u važnoj utakmici u kojoj Katalonci moraju postići barem pogodak kako bi prošli u finale Kupa kralja. Sve je to bilo dovoljno da mediji ponovno podivljaju i krenu napadati Brazilca. Usta im je začepio sam Rijkaard, koji je stao u obranu igrača. Nizozemac je otvoreno rekao kako Ronaldinha želi poštedjeti napora jer mu vjeruje da je osjećao bol u desnoj nozi.
- Želim ga odmoriti za sljedeće utakice i posve mu vjerujem da je osjećao bolove u nozi. Medicinski aparati to ne moraju svaki put pokazati, a niti ne želim pomišljati da je želio izbjeći utakmicu. Raduje me što je on u srijedu pokazao želju za igrom, no treba nam za sljedeće utakmice - rekao je Rijkaard.
Naravno, niti nakon njegovih izjava španjolski mediji se nisu povukli, već su iznijeli tezu kako strateg Barce ne želi javno prozivati igrače.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carme 19.03.2008.

    Ispada da Ronaldinho više ne smije niti biti ozlijeđen. A utakmicu smije propustiti samo ako je smrtno bolestan. Baš bi mu palo napamet izmišljati ozljede. Nije lud. Kao da i sam ne zna da bi ga mediji razapeli (što i čine). Šteta, toliko je dobra učinio za Barcu, a tako mu vraćaju. Očito je jasno da si dobar samo dok si najbolji, čim malo padneš, gotovo je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare