To je to što me zanima!

Rimac: Cibona i bez Markote može u doigravanje ABA lige

VISOKE AMBICIJE Blizu smo, nije doigravanje nemoguće. Imamo omjer 8-7 kao i Olimpija i Partizan., rekao je Rimac, koji je ostao bez još jednog igrača, Markote...
Vidi originalni članak

Trener Cibone Slaven Rimac stalno momčad slaže ispočetka. Osvojio je ABA ligu, pa je ostao bez Šarića. Nekako je skrpao momčad, pa je u prosincu otišao Blassingame. 

S Markotom je “vukove” uveo u borbu za doigravanje, no sad je ostao i bez “Šveđe”.

- To je naša realnost, iako je malo frustrirajuće stalno ostajati bez važnih igrača. Za mene i Golemca je to izazov, mislim da ono što mi prolazimo u Ciboni ostali treneri ne dožive u pet godina - kaže Rimac.

Markota će karijeru nastaviti u Turskoj, u BSB-u.

- Da, opet slijedi ‘kemijanje’. Ali ja vjerujem u snagu momčadi, a ne u igrače. Odlazak Damira Markote dosta toga mijenja, ali imamo mi dobru momčad da se i bez njega zadržimo u gornjoj polovici ljestvice - kaže Rimac koji ne bježi ni od najvećih ambicija, premda je ostao bez jake “četvorke”.

- Imamo omjer 8-7 kao i Olimpija i Partizan. Tu smo, blizu doigravanja. Pojačanja? Pa, ima u Hrvatskoj zanimljivih igrača - kaže Rimac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • humscro 03.01.2015.

    Ako ste se opredjelili na rad sa mladima i davanje šanse njima,što onda dovodite ovakve padobrance kojima služite kao izlog nebi li se prodali?Ovo vrijeme koje ste potrošili na Markotu mogli ste uigravat nekog mladog igrača,a on neka se prodaje kako zna a ne da mu Cibona služi za to.

  • mesuney 03.01.2015.

    markota im je bio veliko pojačanje, mislim da će se više vidjet njegov izostanak nego od balssingamea

  • prajdali 03.01.2015.

    Ma daj Rimac što radite ! Odlaze nam najbolji igrači,ovo više neće ići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare