To je to što me zanima!

Oscar: Ovo je zaista užasno; Robben: Ostaju nam tuga i bol

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon utakmice Brazila i Nizozemske kojom su 'oranje' došle do brončane medalje na Svjetskom prvenstvu, više razloga za veselje zasigurno su imali Europljani...
Vidi originalni članak

Arjen Robben bio je pokretač novog poraza Brazila i drugog u samo četiri dana kojim je Nizozemska došla do brončane medalje na Svjetskom prvenstvu. U drugoj minuti izborio je penal nakon što ga je u izglednoj situaciji Thiago SIlva srušio malo izvan šesnaesterca, ali glavni sudac Djamel Haimoudi iz Alžira pokazao je na bijelu točku.

- Na kraju je dobar osjećaj nakon poraza u polufinalu iako tuga i bol i dalje ostaju. Bili smo tako blizu finalu, danas smo dali sve od sebe -  izjavio je Robben nakon utakmice.

Upitan zašto "oranje" nisu igrali napadački i u utakmici protiv Argentine u polufinalu, Robben, kojega je Fifa proglasila igračem utakmice, tvrdi da je problem bio - u protivniku.

- To je bila jedna potpuno drugačija utakmica; Brazilci su nam dali više prostora. Vrlo sam ponosan i čestitam cijeloj momčadi, imamo sjajne igrače i mislim da smo zaslužili više. Sada smo prazni, dali smo sve od sebe, zaslužili smo ovo treće mjesto. Sve čestitke navijačima iz Nizozemske - istaknuo je.

Brazilac Oscar zaradio je prvi žuti karton na ovom SP-u zbog simuliranja, kako je to Haimoudi procijenio.

- Ovo je zaista užasno. Ne znam što bih rekao, još smo bili pod utjecajem onog teškog poraza od Njemačke i nitko nije očekivao ovakvo što. Danas smo htjeli doći do pobjede, ipak nikako nismo uspijevali. Nizozemci su odigrali sjajnu utakmicu. Ništa ne mogu poslije ovoga reći, moramo vidjeti što je bilo loše i to pokušati ispraviti u budućnosti.

Igrači Luiza Felipea Scolarija drugu utakmicu zaredom pali su na njenom samom startu primivši nekoliko golova u kratkom vremenskom razdoblju.

- Ne znam što reći, teško je bilo što reći kada u nekoliko minuta primite golove. Imali smo i mi svoje prilike, mogli smo zabiti barem jednom u prvom poluvremenu. Svi smo tužni kao i cijeli brazilski narod. Pokušali smo, ali jednostavno nije išlo - dodao je igrač Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • AntonioPavić 13.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dobro jutro 13.07.2014.

    Roben bi trebao dobiti zlatnu loptu

  • ZoranPribanić 13.07.2014.

    drago mi je , sto su sudci pokazali brazilu kako je bilo drugim repkama, a, sto se tiče robena, prije sam ga mrzio, al sad moram reci da je sjajan igrač, kompletan i uvjek raspolozen za igru,

Komentiraj...
Vidi sve komentare