To je to što me zanima!

Robben započeo užurbani oporavak: Ja sam optimist

Uvjeren sam da ću ipak putovati u JAR i ubrzo se priključiti suigračima. Treba samo vidjeti hoće li to biti za četiri dana, jedan tjedan, kaže Robben
Vidi originalni članak

S programom ubrzane rehabilitacije koja bi mu trebala omogućiti nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu započeo je Nizozemac Arjen Robben. Podsjetimo da zbog ozljede tetive lijevoga koljena, zadobivene u prijateljskoj pripremnoj utakmici za SP protiv mađarske reprezentacije (pobjeda Nizozemske 6-1), Robben još uvijek nije siguran hoće li nastupiti u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja). U ponedjeljak odrađeni četverosatni program pod paskom fizioterapeuta Dicka van Toorna trebao bi ga tome približiti.
- Vježbe koje sam radio su dosadne, ali dajemo sve od sebe kako bismo me osposobili. Nakon prvog individualnog treninga mogu reći da sam optimist, međutim, morat ćemo se strpjeti i vidjeti kako će se stvari razvijati.
- Uvjeren sam da ću putovati u Južnoafričku Republiku i ubrzo se priključiti suigračima. Treba samo vidjeti hoće li to biti za četiri dana, jedan tjedan ili kad već.
- S Dickom sam već jednom slično prolazio. Bilo je to 2008. godine i tada me uspio brzo vratiti. On smatra da možemo to ponoviti - kazao je Robben.
U skupini E Svjetskoga prvenstva Nizozemska će igrati protiv Kameruna, Danske i Japana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nizozemac 07.06.2010.

    Robben ce bit spreman 100% za SP on mora igrat taj covjek vrijedi i pravi je nogometas ,on je jedan od motora Nizozemske repke.

  • dusansk 07.06.2010.

    ako nema njega, drogbe i ko zna kojeg mahera to nebi bilo to...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare