To je to što me zanima!

Murić: Nemam vozačku pa me djevojka vozi po Amsterdamu

Robert Murić igrao je u pobjedi Ajaxa protiv Barcelone (1-0) u Ligi prvaka za mlađe uzraste. Murić je igrao do 79. minute. Za Goal je otkrio kako mu je u Amsterdamu
Vidi originalni članak

Robert Murić (18) igrao je za Ajaxovu mladu momčad u pobjedi protiv Barcelone u Ligi prvaka za mlađe uzraste. Ajax je pobijedio 1-0, a nekadašnji Dinamov nogometaš u pobjedi nizozemske momčadi igrao je do 79. minute utakmice.

Mladi je krilni napadač u razgovoru za Goal otkrio kako se snalazi u Amsterdamu. Na treninge ga vozi djevojka.

- Nisam još položio vozački pa me ona zasad vozi. Nadam se kako ću doći u Hrvatsku za blagdane i položiti vozački - rekao je Robert Murić.

Barcelona je prošle godine osvojila Ligu prvaka za mlađe uzraste. Ove sezone Ajax je protiv Barce osvojio četiri boda u dvije utakmice. U prvoj utakmici su remizirali, a Murić je izborio penal. Dokaz je to da Ajaxova mlada momčad može igrati s najboljima.

- Zvao me i izbornik Zoran Vulić. Rekao mi je da me prati i da će me zvati za sljedeće utakmice - dodaje Murić.

Što o njegovim igrama u Ajaxu kažu nizozemski treneri te kako se snalazi sa stranim jezikom i koje je riječi naučio pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Bule 0000 05.11.2014.

    kupi si ju...

  • lukaku1 05.11.2014.

    Pa ali se Muric nije hvalio da mu je Ajax kupio biciklu......sljedeci clanak Muricu se izdusila guma hahaha smijurija!!!

  • strmi007 05.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare