To je to što me zanima!

Robert Prosinečki: Kramarić bi bio pojačanje, odličan je igrač

'Žuti' želi Kramarića u Zvezdi, ali ne vjeruje da će ga Dinamo pustiti jer ga veže ugovor. Kaže za Andreja da je odličan napadač. Mamići su odbili ikakav dogovor...
Vidi originalni članak

Ne znam ništa o dolasku Andreja Kramarića. Nisam razmišljao o njemu, a kamoli o njegovu dolasku u Crvenu zvezdu, izjavio je trener beogradskoga kluba Robert Prosinečki i dodao:

- Kramarić je odličan napadač i bio bi pojačanje za Crvenu zvezdu, ali mislim da je ipak nemoguće da dođe jer ima ugovor s Dinamom.

Nakon riječi velikog Žutog smekšali su se i Zvezdini navijači. Ne bi imali ništa protiv da Kramarić postane igrač “crveno-belih”. No braća Mamić već su odbacila mogućnost njegova odlaska.

- Klupski stav je da Andrej nije na prodaju, ali on i dalje ne igra, a to ne može tako proći. Sve je vrlo jednostavno. Ako računaju na njega, neka mu daju minutažu, ako ne, neka ga puste nekamo gdje će igrati - rekao je otac Joža Kramarić i nastavio:

- Možda završi i u Hajduku, ali u Lokomotivu neće. Može u Crvenu zvezdu, Maribor ili Hajduk, nije važno kako se zove klub, samo da Andrej igra. To mu je važno jer s terena izlazi u suzama. Nije mu lako kad vidi da na njega ne računaju.

To je ipak malo dublja priča

Malo mi je glupo govoriti o Crvenoj zvezdi jer ne znam ništa o tome. Znam samo da bi to zbog svega bila malo dublja priča. Ali glavno je da Andrej igra, smatra otac Joža Kramarić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • privlaka 14.04.2011.

    lijepo lijepo, robi stvarno radi dobar posao za koju godinu nece vise bit FK Crvena Zvezda vec HNK Crvena Zvijezda..

  • m2k 14.04.2011.

    pa barem Mamiću ne bi bio problem prodat ga van za neke dobre pare

  • dulence 14.04.2011.

    Zato nam je nogomet takav! Svačij tata i menadžer je najpametniji,pustite djecu da igraju,ak vrijede nek to i dokažu

Komentiraj...
Vidi sve komentare