To je to što me zanima!

Prosinečki na meti korejskog saveza: "Zanimljiva je ponuda"

Prema informacijama koje dolaze iz Južne Koreje, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki želja je tamošnjeg saveza za mjesto izbornika
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki uskoro bi se mogao vratiti trenerskom poslu. Kako pišu mediji iz Južne Koreje, Žuti je najizgledniji kandidat za preuzimanje pozicije izbornika tamošnje nacionalne reprezentacije, prenosi Goal.

Korejci su imali neuvjerljiv nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, tek jedan bod iz tri utakmice u skupini, zbog čega je izbornik Hong Myung-Bo preuzeo odgovornost na sebe i podnio ostavku savezu. Sada u Seulu traže inozemnog stručnjaka.

- Zovu me iz Rusije, imam i neke ponude s Bliskog Istoka, ali Južna Koreja mi je najzanimljivija, bez obzira na to što je financijski slabija - rekao je Prosinečki za Ilagan Sports. Posrednik između hrvatskog stručnjaka i predsjednika korejskog saveza Jung Mong-Gyua bio je Davor Šuker, predsjednik HNS-a

Iako je bivši hrvatski reprezentativac trenutno na odmoru i nema namjeru žuriti s angažmanom, nakon odlaska s klupe Kayserispora krajem prošle godine mogao bi dobro razmisliti o ponudi s Dalekog Istoka. Ona bi mogla doći tek nakon što se formira novi odbor koji će birati izbornika.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • denis-zg 20.07.2014.

    Eee hebi ga...ode "Žuti"... sad je bila prava prilika da preuzme repku ida se skloni Kovač ali nitko to ne vidi u HNS-u ili ne žele vidjeti! Sretno mu bilo gdje god otišao!

  • dobro jutro 20.07.2014.

    Meni je bio drag dok nije poceo mahati s tri prsta na Marakani,od tad vise ne i Amen

  • 20.07.2014.

    Ne vjerujem da mu je ta avantura potrebna pored ponuda klubova koje ima, nekih i iz lige petice.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare