To je to što me zanima!

Robert Prosinečki: Nisam neki diktator, ali tražim disciplinu

Nisam diktator, ali tražit ću red i disciplinu. Nisam došao na šest mjeseci, želim Zvezdu vratiti u stare dane, da redovito igra u Europi, rekao je Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki i dalje je jedna od vodećih tema sportskih rubrika u srpskim medijima. U nedjelju je tako i u Žurnalu osvanuo intervju s novim trenerom Crvene zvezde...

U uvodu je donedavni član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije još jednom objasnio kako se odlučio vratiti na Marakanu gdje je igrao od 1987. do 1991. godine, osvojivši pritom i naslov europskog klupskog prvaka.

- Kad sam dobio ponudu, bila su mi važna dva mišljenja, podrška supruge i djece. Nakon toga sam se lako odlučio vratiti u svoju Zvezdu - izjavio je Prosinečki, opisavši i kako se osjećao nakon potpisivanja ugovora i predstavljanja novinarima.

- Kako sam se osjećao? Teško je opisati, emocije su navirale. Proveo sam najljepše četiri godine karijere u Crvenoj zvezdi, otišao s Marakane u najveći klub na svijetu Real Madrid. Sjećanja su se motala po glavi, život piše romane.

Objasnio je legendarni hrvatski nogometaš i što će kao trener donijeti Zvezdi.

- Nisam lud da mislim da Zvezda može igrati kao Barcelona, ali može puno bolje nego do sada. Želim da dominiramo i napadamo. Došao sam donijeti pobjednički duh ekipi. Imam dojam da je u glavama igrača da su drugi u gradu i državi. Pokazat ću im da mogu biti prvi. Vratit ću im optimizam, uz dobar rad. Nisam diktator, ali tražit ću red i disciplinu. Nisam došao na šest mjeseci, želim Zvezdu vratiti u stare dane, da redovito igra u Europi - rekao je Prosinečki i zaključio:

- Iz kolektiva izlaze i pojedinci, nema ni Cristiana Ronalda bez momčadskog rada. Nadam se da će publika dolaziti i zbog mene, stvorila se pozitivna atmosfera. Reakcije su sjajne.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • WIND 19.12.2010.

    PA PISATI CE O HAJDUKU KADA BUDE VELIKI KLUB KAO ZVEZDA.

  • matekovic 19.12.2010.

    prosninecki mi je jako drag ali on je legenda jugoslavenskog fudbala

  • Urban_1 19.12.2010.

    Prosinečki nema oprosta! Ostavi prnje tamo! http://1.bp.blogspot.com/_1jXE6OonSLw/TQBHGZBtsgI/AAAAAAAABCc/QeY4Lq-kzkc/s1600/prosinecki%2Btri%2Bprsta.jpg - 1991, nakon masakra Hrvata u Borovu selu

Komentiraj...
Vidi sve komentare