To je to što me zanima!

Robert Prosinečki: Partizan je pobjedu želio više od nas

"Partizan je mnogo više želio pobjedu od nas. Igrao je agresivnije i borbenije. Imali smo neke zrele prilike u 1. poluvremenu. Da smo zabili, možda bi završilo drukčije"
Vidi originalni članak

Okrugli, 140. srbijanski nogometni derbi između Partizana i Crvene zvezde na Partizanovu je stadionu završio 1-0 pobjedom domaće momčadi...

Šest kola prije kraja aktualni prvaci imaju čista tri boda viška pred jedinim pravim rivalom za naslov i sve sugerira da će momčad koju trenutačno vodi Robert Prosinečki i četvrti put uzastopce ostati bez naslova prvaka.

- Partizan je mnogo više želio pobjedu od nas. Igrao je agresivnije i borbenije. Imali smo neke zrele prilike u prvom poluvremenu. Da smo tada zabili, možda bi završilo drukčije – kazao je hrvatski trener istaknuvši potom kritički:

- Prvo je poluvrijeme bilo sasvim solidno. Igrali smo dobro dok nismo počeli napucavati loptu. Duško Tošić poklonio je na taj način suparniku pregršt lopti. Isto vrijedi za Addyja i Ćosića. Loše je što nas Partizan nije napadao a mi smo svejedno napucavali loptu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević daleko je zadovoljniji zaključio:

- Ne mislim da je ovom pobjedom prvenstvo završeno, ali stekli smo veliku zadovoljštinu, s obzirom na to da smo Zvezdu izbacili i iz Kupa. To dovoljno govori.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivan k_1 24.04.2011.

    kogazanoma taj izdajnik prosinecki pa i nije hrvat kad poslije par tijedana prica ekavicu zamolio bih hrvatske medije da ne obavjestavaju takve gluposti pa koga zanima cetnika liga

  • lukavica 24.04.2011.

    je*ala vas zvezda i partizan a i zuti skupa s njima vec poceo pricat ekavicom

  • FC Sheffield Thursday 24.04.2011.

    trener Charleroi Luka Peruzovic Hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare