To je to što me zanima!

Robert Prosinečki: Sadio Mané baš je zvijer od nogometaša...

Žuti je s BiH prije dva i pol mjeseca igrao prijateljsku utakmicu protiv Senegala. Igralo se u Francuskoj, završilo je 0-0. I u toj je utakmici na djelu vidio klasu krilnog napadača Liverpoola
Vidi originalni članak

Hitra su, brza i vrlo neugodna momčad. Bit će to pravi ispit za Hrvatsku prije odlaska u Rusiju, kaže nam Robert Prosinečki, izbornik BiH.

On je sa svojom reprezentacijom prije dva i pol mjeseca u Francuskoj igrao prijateljsku utakmicu protiv Senegalaca, završilo je 0-0.

- Izrazito su čvrsti u obrani, primaju malo golova. Ova bi utakmica ‘kockastima’ mogla pokazati gdje su nakon poraza od Brazila - dodao je Prosinečki, kojeg je, kao i cijeli nogometni svijet, ove sezone impresionirao Sadio Mané.

- On je baš zvijer od igrača, vidi se to po svakom njegovu potezu - nahvalio je krilnog napadača Liverpoola Robert Prosinečki.

Nema sumnje kako će baš Sadio Mané biti najveća napast za hrvatsku reprezentaciju. On nije igrao u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga jer se reprezentaciji pridružio kasnije. I u finalu Lige prvaka pokazao je da je klasa od igrača.

Za gol mu je u toj utakmici protiv Reala sjajno nakon kornera asistirao Dejan Lovren. Sad će on i njegov senegalski prijatelj i suigrač biti na suprotnim stranama. Nema sumnje kako će Lovren prenijeti svojim suigračima u obrani neke male trikove koje Sadio Mané koristi.

Roberta Firmina, drugog Lovrenova suigrača iz Liverpoola, u nedjelju nismo uspjeli zaustaviti. Valjda će naša obrana biti spretnija u petak u Gradskom vrtu.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Iskrivljena antena 06.06.2018.

    Sa Brazilac su primili pacerske golove a sad neka prime jedan ali iz teške situacije ne iz vlastite greške

  • Dr.Gonzo. 06.06.2018.

    Mane je teski prosjek, a to ce se uvidjeti u iducoj sezoni luzerpoola. Zutozuba Kloppara ih je drzao na visokom moralu ove sezone, s toga su I igrali bolje od ocekivanog. Nema teorije da istu motivaciju iz njih izvuce I u novoj sezoni.

  • Nk_Eszek 06.06.2018.

    Keita Balde je opasan. Mane mi je prenapuhan, nije takva klasa kakvom ga prikazuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare